БГ | EN
КЪДЕ МОГА ДА УЧА Една учебна година в САЩ Една учебна година в Англия ПРОФЕСИОНАЛНО ОРИЕНТИРАНЕ Кандидатстване с NGB Обучение и работа в Канада FAQ

Кандидатстване с NGB

Основна грижа на Ен Джи Би – Консултинг е да информира и подпомага младите хора в търсенето на пътища и реализацията на техните амбициозни жизнени проекти за обучение в чужбина. Компанията разполага с неограничена мрежа от контакти с университети и агенции по цял свят, което ѝ позволява да осигурява най-бързо информация и помощ на своите клиенти.

Как ще процедираме заедно?

Когато ни се обадите, ще насрочим среща в удобно за вас време, на която на спокойствие да ни разкажете за вашите желания и степента, в която те са съзрели и обезпечени с вашата подготовка до момента. Още на първата среща ще доизбистрим картината на вашите намерения и ще ви предложим помощта, от която се нуждаете.

По-нататък, когато решите да ползвате нашата помощ и станете наш клиент, вие можете да се възползвате от онези наши услуги, от които изпитвате нужда:

  1. Тестване и преценка на вашето езиково ниво за обучението ви в чужбина.
  2. Ако се нуждаете да доизясните вашата професионална ориентация, можем компетентно да тестваме вашите способности, интереси и готовност за кариера в подходящо за вас поприще и да ви дадем препоръки.
  3. За да направите информиран избор за своето бъдеще, ще бъде задължително да сте наясно с всички условия по кандидатстването в университетите, които са подходящи вас. Предоставянето на тази информация е наша грижа.
  4. Когато направите своя избор, предстои подготовка на документите, които се изискват от избрания от вас университет. Ние ще ви консултираме както относно техния брой и съдържание, така и относно тяхното оформление и подаване, а също и за сроковете за кандидатстване и обратна информация от учебното заведение.
  5. Ако ви интересува, ще ви дадем информация за стипендии, студентски заеми и друга финансова помощ, която можете да получите във връзка с направения от вас избор. Консултациите по кандидатстването за тях са съществена част от нашето взаимодействие с вас.
  6. Когато щастливото събитие се случи и вие бъдете приет за студент в чуждестранен университет, ние можем да организираме вашето настаняване – кандидатстване за кампуса на университета или на квартира.
  7. Ако е необходимо, ние ще съдействаме отговорно за получаването на виза, закупуване на самолетен билет, сключването на застраховка и преодоляването на всякакви други допълнително възникнали обстоятелства.
  8. Преди заминаването ви с вас ще направим инструктаж, включващ пътуването, придвижването до университета, срещата с администрацията, настаняването, уреждане престоя ви в другата страна с властите и т. н. – всичко свързано с другата кулкура.
  9. През цялото време на вашето кандидатстване, заминаване и престой в чуждата държава вие ще имате личен наставник за постоянен контакт с нас и грижа за вашия благополучен престой и завръщане в родината при своите близки.