БГ | EN

Етапи на кандидатстване

Заповядай в офиса на Ен Джи Би Консултинг, за да стартираш своята Work and Travel програма!

Това са стъпките, през които трябва да преминеш:

 1. Посещаваш наш офис, в който заедно с консултантите на Ен Джи Би ще избереш най-добрата и подходяща работна оферта за теб. Ако учиш в чужбина или за теб е трудно придвижването до наш офис, то може всичко да стане дистанционно- по e-mail, Viber, messanger или по пощата.
 2. Подписваш договор с Ен Джи Би Консултинг. Необходима ти е само лична карта.
 3. В седем дневен срок заплащаш депозит от $150.
 4. Изпращаш ни CV на английски език, донасяш или изпращаш уверение от университета, в който учиш, задграничен паспорт и снимка с размери 5/5 см.
 5. Следващата стъпка е кандидатстване за избраната от теб работна позиция. В зависимост от работодателя това може да стане по следните два начина: 1. Само със CV и 2. Със CV и интервю по skype.
 6. След като получиш и подпишеш работната си оферта, трябва да внесеш втория си депозит по програмата Work and Travel.
 7. Очакваме твоя формуляр DS 2019, с който ние ще резервираме интервю за виза в Американското консулство.
 8. Заплащаш такса за визово интервю в УниКредит Булбанк в размер на $160.
 9. Консултант на Ен Джи Би Консултинг ще те подготви за явяване на интервюто за виза, така че всичко да мине гладко и успешно.
 10. След като вземеш J1 Виза остава и най-приятната част от подготовката – резервирането на самолетните билети и подготовка за пътуването ти. Билета може да резервираме и закупим веднага щом имаш работна оферта, за да бъде максимално изгодна цената, или да изчакаме да вземеш виза – решението е изцяло твое.
 11. Преди да заминеш ще ти направим инструктаж за стъпките, през които ще преминеш – от качването ти на самолета до пристигането до самия работодател и целия ти престой в САЩ.

Не се чуди, а се впусни в това невероятно WAT приключение, в което екипът на Ен Джи Би Консултинг ще бъде неотлъчно до теб!