БГ | EN

Защо да избера NGB?

Защото ние сме екип, който е изпитал очарованието на Work and Travel USA и през последните 19 години работим всеотдайно, като предоставяме невероятната възможност на всички български и чуждестранни студенти да се докоснат до американската култура и начин на живот, потапяйки се в обичаите, бизнес отношенията и средата. Ние сме готови да те изслушаме, да обсъдим твоите желания и притеснения, и да преживеем заедно мечтите ти за едно невероятно лято в Америка.

 

NGB Consulting можеш и трябва да очакваш спокойствие и сигурност – всичко необходимо, свързано с Work and Travel програмaта. Търпеливо ще те запознаем с цялата процедура по заминаването. Всички необходими документи ще бъдат написани, обработени от нас или изискани, за да можеш накрая успешно да получиш виза за пътуване и работа в САЩ.

 

Ние познаваме лично работодателите, при които те изпращаме. Имаме партньори в 30 щата и голям брой работни оферти. Посещаваме ги ежегодно и поддържаме добри работни отношения с тях от години. Те знаят проблемите на всеки един, когото приемат, и сме уверени в тяхната коректност.

 

Консултантите на NGB Consulting са идеалните ти приятели! Всички наши сътрудници са били участници в Work and Travel USA програмите и ще ти разкажат от извора това, което са видели и научили. Ще може да поговориш с тях на чаша кафе, да споделиш притесненията си и да чуеш предложенията им.

 

Няма да пестим съветите си за всичко по пътя на твоето WAT приключение – от избора на работна оферта, до избора на авиокомпания за полета ти до САЩ. Ние ще организираме твоето пътуване, ще бъдем до теб през целия път, по време на престоя ти в Америка и при завръщането. Нашата гореща линия за връзка между теб, нас и работодателя работи денонощно и без почивен ден. Във всеки един момент сме насреща за въпроси, помощ или разрешаване на възникнали проблеми.

 

На телефон: 0877 00 77 12 и email: office@ngbconsult.com ще получиш незабавен отговор и ще ти бъде оказана нужната помощ.

Заповядай!