БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

BTECH, CAMPUS HERNING AT AARHUS BSS

Държава: Дания
Град: Herning
Университет: BTECH, Campus Herning at Aarhus BSS
Информаця:

Катедрата по Бизнес Развитие и Технологии (Department of Business Development and Technology/BTECH) се намира в град Herning (разположен на полуостров Ютланд) и е част от Aarhus BSS, един от четирите факултета на Aarhus University.

За своите бизнес програми факултета Aarhus BSS бива признат от почетните международни асоциации AACB (Association to Advance Collegiate School of Business), AMBA (Associations of MBA’s) and EQUIS (European Quality Improvement System).

В BTECH има записани над 1800 учащи, като около 15% от тях са международни студенти.

Предлаганите програми включват активна комуникация на професионално ниво, както и досег на студентите до реална бизнес среда. Много от програмите се преподават изцяло на английски в помощ на международните студенти.

Включена е и менторна система. Това означава, че студентите получават както теоретични лекции, така и практическо обучение. 2 дена в седмицата се провеждат общи лекции и упражнения, а останалите 3 дена студентите работят с компанията си ментор върху акцентите на съответната програма.

Градът Herning предлагаразвлечения дори за най-взискателните. Студентите могат да прекарат свободното си време в многобройните кафенета или да се позабавляват и да разпуснат във вечерните клубове на града. Има и различни спортни бази за любителите на движението и спорта. С една дума – Herning има за всекиго по нещо!

 

Защо да изберете BTECH?

  • Малки групи – Обучението се провежда на малки групи, за да може всеки кандидат максимално да участва в учебния процес и за постигане на по-високо качество на обучението.
  • Фокус върху индивидуалния прогрес – Следи се прогресът на всеки студент поотделно с цел подобряване на уменията и запълване на пропуските, ако има такива.
  • Международно признат – BTECH е международно призната институция за висше образование.
  • Съдействие – на студентите се оказва непрекъсната помощ и съдействие при възникнали проблеми от всякакво естество.
  • Връзки с бизнес институции – BTECH поддържа близки връзки с местни бизнес институции, с които студентите имат възможност да работят.
  • Реализация – Студентите на BTECH са сред най-успешно реализираните в областта на бизнеса и много от тях заемат ръководни позиции в международни компании.

 

 

Бакалавърски програми:

Economics and Business Administration

Global Management and Manufacturing

 

Магистърски програми:

Marketing and Business Innovation

Technology Based Business Development

 

 

Продължителност на обучението:

3/3,5 години – бакалавърска степен

2 години – магистърска степен

 

Обучението е на английски език за повечето специалности.

 

Такса за обучението:

За граждани на ЕС – БЕЗПЛАТНО

 

Условия за прием:

За бакалавърска степен:

-          Диплома за завършено средно образование;

-          Ниво на владеене на английски език B (минимум 210 часа). Приемат се следните сертификати: FCE , CAE or CPE; IELTS – 6.5+; TOEFL – 567 (paper-based) или 83 (internet-based); Certificate of Advanced English (CAE) – C+. *При записването си за IELTS и TOEFL студентите трябва да изискат от тестовия център да изпратят резултатите към Aarhus University, за да могат да бъдат зачетени при кандидатстване. ;

-          Математически умения на ниво B (минимум 250 часа).

За магистърска степен: Документи за кандидатстване се приемат на следните езици – Английски/Датски/Норвежки/Шведски, като обаче трябва да се приложат и преведени на английски език.

-          Диплома за придобита квалификационна степен „Бакалавър”;

-          Официален документ за нивото на владеене на английски език: Cambridge English, IELTS – 6.5; TOEFL (IBT) – 83; Certificate in Advanced English (CAE) – Level A;

-          Препоръка;

-          Мотивационно писмо – връзката между бакалавърската степен на кандидата и желаната магистърска програма; бъдещи професионални планове;

-          Академична справка;

-          CV.