БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

BRITISH AND IRISH MODERN MUSIC INSTITUTE

Държава: Англия
Град: Берлин, Лондон, Дъблин, Манчестър, Бристол и Брайтън
Университет: British and Irish Modern Music Institute
Информаця:

BIMM, The British and Irish Modern Music Institute има колежи в 6 града където музиката има голямо значение – Лондон, Берлин, Дъблин, Манчестър, Бристол и Брайтън – и е горд да бъде най-големата и водеща образователна институция за модерна музика.

BIMM има над 50 години опит в помагането на студенти да започнат успешна кариера в музикалната индустрия. Предлага голям разнообразие от програми във висшето образование. Предподаваните специалности включват кирата, бас, барабани, пеене, писане на текстове за песни, продуциране, музикален журнализъм, мусикален бизнес и организиране на мероприятия.

Тайна за успех няма. Ако искаш да успееш в музикалната индустрия, трябва да се потопиш в нея и да изградиш връзки. С BIMM ти се свързваш с музикалната индустрия.

BIMM е свързан с над 4500 студенти. Всички те имат достъп до големия брой възможности предоставени от BIMM. Той предлага достъп до $50 милиардната музикална индустрия чрез седмични Masterclasses с международно известни гост-артисти, изпълнения в малки и големи клубове, връзки с множество организатори и участници в музикални фестивали и продуцирането на годишния BIMM албум.

BIMM предлага повече стажове и възможности за работа от всеки друг музикален колеж. Но може би най-голямата полза за студентите идва от връзката им с голямата мрежа от зрелостници (над 1500), които предлагат подкрепа, менторство и връзки в индустрията.

Възпитаниците на BIMM са носители на редица награди, били са в top 10 UK albums, top 40 UK singles – това включва имена като The Kooks, Tom Odell, George Ezra and James Bay. 80% от всички завършили BIMM живеят от музикалната индустрия.

Основна информация

Продължителност на обучението:
3 год. Бакалавърски програми

Начало на годината:
Септември

Срок за прием:
15 Януарие препоръчителния краен срок за повечето специалности. Таванът е 30 Юни, но тези кандидатури няма да бъдат преоритетни.

Условия за прием:
Диплома за завършено средно образованиес минимум 4.0, зависимост от специалността.

IELTS
За бакалавърски специалности минимум 6.0, зависимост от специалността.

TOEFL
За бакалавърски специалности минимум 87, зависимост от специалността.

Cambridge English: Advanced/Proficiency
За бакалавърски специалности минимум 169, зависимост от специалността.

Стипендии и заеми
Таксата за бакалавърски специалности e £6300. Английското правителство отпуска студентски кредити с благоприятни условия за връщане. Студентът започва да изплаща кредита едва когато той/тя получава годишна заплата в размер на повече от  £21000. За повече информация попитайте някой от нашите консултанти.