БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ARTS UNIVERSITY BOURNEMOUTH

Държава: Англия
Град: Борнмът
Университет: Arts University Bournemouth
Информаця:

Arts University Bournemouth е основан преди повече от 125 години като специализирана институция за изкуство, но получава университетски статут през Декември 2012. Въпреки това, той  е на 57-мо място в ранглистите на Великобритания и предлага голямо разнообразие от специалнсти в сферите на изкуство, дизайн, медия и сценични изкуства. В Националната Студентска Анкета, университетът има 86% студенстка удовлетвореност от университета. Има отлична репутация за своите курсове свързани с креативни изкуства и дизайн. Research Excellence Framework 2014 (REF) обявява 43% от изследователската дейност  на униврситета за „водеща“ и „отлична“ на световно ниво. Около 97% от студентите започват работа или продължават висшето си образование до 6 месеца след дипломирането си, което поставя университета в топ 5 на Великобритания. Студентите могат да кандидатстват за платена работа в университета. В самия град Борнмът има също множество възможности за почасова работа. Кариерният център допълнително предлага информация за някои от възможностите за почасова работа.

Борнмът има репутация на туристическа дестинация и привлича посетители от цял свят. Той е известен със 7-те мили плажна ивица, красивите паркове и градини. Борнмът е прекрасен микс от традиционен британски крайбрежен резорт и шумен град. Градът е заобиколен от красиво пристанище, живописни хълмове и гори.

Основни програми и специалности(За подробен списък, попитайте някой от консултантите)

  • Architecture
  • Art and Design
  • Business Studies
  • Drama, Dance and Cinematics
  • Hospitality, Leisure, Recreation, Sport and Tourism

Основна информация                                      

Продължителност на обучението:
3-4 год. Бакалавърски програми
1-2год. Магистърски

Начало на годината:
Септември и Януари(само за някои програми)

Срок за прием:
15 Януарие препоръчителния краен срок за повечето специалности. Таванът е 30 Юни, но тези кандидатури няма да бъдат преоритетни.

24 Март за изкуство и дизайн.

За магистратурите и за PhD/докторантски специалност няма краен срок, но университетът съветва кандидатстването да се осъществи възможно най-рано.

Условия за прием:
Диплома за завършено средно образованиес минимум 4.5, зависимост от специалността. За магистратури и докторати, бакалавър или съответно магистър с оценка най-малко 4.0, зависимост от специалността.

IELTS
За бакалавърски специалности минимум 6.5, зависимост от специалността. За магистърски специалности минимум 6.5.

TOEFL
За бакалавърски специалности минимум 92, зависимост от специалността. За магистърски специалности минимум 92.

Cambridge English: Advanced/Proficiency
За бакалавърски специалности минимум 176, зависимост от специалността. За магистърски специалности минимум 176.

Стипендии и заеми
Таксата за бакалавърски специалности e £9000. Английското правителство отпуска студентски кредити с благоприятни условия за връщане. Студентът започва да изплаща кредита едва когато той/тя получава годишна заплата в размер на повече от  £21000. За повече информация попитайте някой от нашите консултанти.

Магистърските програми са между £4950 -£8000 and PhDs - £4052. Тегленето на заем за тях е по-трудно, но не и невъзможно.

Настаняване:
Университетските общежития струват между £4,326–£5,040 на година и зависят от общежитието и неговият вид. Настаняване в къща или апартамент, които не са част от университетските общежития, струва между £3,108–£4,578 на година. 

Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang