БГ | EN

Моето първо лято в Америка

Здравейте бъдещи бригадири!

Сбъдването на моята американска мечта започна със записването ми за програмата Work and Travel през 2015 година. Винаги съм обичала да пътувам и да обиколя Америка беше най-голямата ми цел. 

Мястото, което избрах за моето лятно приключение беше Wisconsin Dells,Wisconsin. Малко градче с много резорти и увеселителни паркове, перфектно за сезонна работа.

Работих на две места – като Kitchen Helper в един от най-големите резорти в града и като Busser в малък италиански ресторант. Всеки ден на работа беше изпълнен с различни емоции, защото да работиш с хора от цял свят, толкова различни от теб е истинско забавление. Освен пътуването, едно от най-ценните неща, които ти дава студентската бригада е приятелства за цял живот.

Лятото мина неусетно в работа и забавление и дойде най-чаканият момент-екскурзията.

Най-голямата ми мечта беше Ню Йорк и естествено най-много ме впечатли. Организирахме си следното пътуване - Ню Йорк, Ниагарските водопади, Вашингтон, Филаделфия. Също така по време на престоя ни в Wisconsin Dells отделихме време да посетим Чикаго, понеже беше наблизо.

Усещането, че посещаваш места, които си гледал само по филми и сбъдваш мечтите си е невероятно! Ето тогава разбираш колко много ти е дала програмата Work and  Travel, затова и за миг не се замислих и веднага, след като се прибрах в България се записах отново за следващото ми лято в Америка и нямах търпение то да дойде по-бързо !