БГ | EN

Видео конкурс на Посолството на САЩАко си бил участник през таз годишната ‘’Work and Travel’’ програма, те подканваме да споделиш своите преживявания  чрез видео на тема ‘’Изживей своята мечта’’  и да участваш в конкурса на Посолството на САЩ.


Правилата са следните:

Ако, вече си завършил  своето  ‘’Work and Travel’’ лято, то ти трябва да подадеш  заявление в срок от  1 октомври до 31 октомври 2017 г. В него трябва да включиш информация за пълното ти име и дата на раждане, телефон  за контакт, университет (където си студент), както и  къде си работил в Съединените щати (град и щат).
Трябва да включиш твой кратък разказ, в който да обясниш за видеото и съдържанието му.
Участниците могат да представят само един видео проект, ограничен до 2 минути. Всички материали трябва да са твои оригинални произведения, на които притежаваш правата. Подаването на видеоклип, от който не си автор, ще доведе до автоматично премахване от конкурса и недопускане на участие в бъдещи състезания, спонсорирани от Посолството на САЩ. Ако вкараш във видеоклипа си музика, то ти трябва да имаш права върху тази музика. След като си преминал към качването на видеото, то ти трябва да качиш проекта си до предпочитан от теб доставчик на облачни услуги (Dropbox, OneDrive, Google Drive и др.). След като си готов, генерирай споделена връзка и я изпрати  до SWTcontest2017@state.gov .

Посолството си запазва правото да направи окончателен подбор на всички финалисти. Победители ще са тези, които се представили видео, в което са комбинирани  творчески фактори и естетическо качество. Решението на посолството ще е окончателно и не подлежи на обжалване. Всяко неподходящо съдържание ще бъде премахнато от състезанието, а кандидатът няма да може да участва в това или бъдещи състезания, спонсорирани от Посолството на САЩ.
Съветваме Ви, да спазите изискванията за конкурса.
Победителите в конкурса ще бъдат обявени на Facebook, Twitter, Flickr и сайта на Посолството на САЩ.

Ако нямаш предишен опит в създаването на видео, Посолството на САЩ е осигурило за теб примерно, с което може да добиеш представа за снимките и  музиката, които е добре да използваш, също къде да потърсите помощ за редактиране и още много други неща!  Ето и линк към видеото: https://www.youtube.com/watch?v=bqQoc3QebPk