БГ | EN

Бригада в САЩ 2017

Един от основните въпроси, който всеки студент си задава след края на учебната година, е какво да прави през лятото. Решението за смелите и авантюристични личности не е никак трудно, защото отивайки на студентска бригада, те не само ще спечелят пари, но и ценен опит, нови приятелства и безброй приключения.

 

Всяка година около 7000 български студенти решават да прекарат лятната си ваканция в Америка и да се докоснат до една съвършено различна култура. Освен всичко, те подобряват и нивото на владеене на английски език, което е от изключителен плюс за днешното глобално общество, в което живеем.

 

Икономиката на САЩ се крепи на сериозното отношение към работния процес и себераздаване на всеки един, затова и студентите, решили да прекарат лятото си там, трябва да бъдат готови да се справят с натовареното ежедневие и дългия работен ден. Нека да не забравяме обаче, че българските студенти са едни от най – предпочитаните работници в страната на неограничените възможности, защото вършат работата си качествено и ефективно и по нищо не отстъпват на останалите свои колеги от целия свят.

 

Work and Travel е сред най – популярните програми, помагащи на всички, решили да осъществят Американската мечта. Тя представлява четири месеца работа в избрана от студента дестинация плюс един туристически месец, когато студентите могат да пътуват и да посетят някои от най – известните забележителности в света. Ню Йорк, Бостън, Лас Вегас, Сан Франциско, Лос Анджелис са само малка част от градовете, които можеш да видиш на живо и да се потопиш напълно в американския начин на живот, който, повярвай ми, ще ти хареса много!

 

Студентската бригада е едно от най – вълнуващите преживявания, което един млад човек може да си подари. Америка ще ти помогне да се научиш как да се справяш сам с трудностите, как да бъдеш самостоятелен и как да оценяваш шансовете, които животът ти предлага. Америка не е само работа, но и пътувания, опит, запознанства и спомени за цял живот.