БГ | EN

SWT Предприемаческа академия

  

   Ако Вие сте лидер по призвание, имате собствена идея за устойчив бизнес, която Ви вдъхновява и която искате да реализирате, независимо от трудностите, ако умеете да работите в екип и да мотивирате хората около себе си, то тогава Предприемаческата Академия на Summer Work and Travel Alumni Association е точното начинание за вас!

  Да бъдеш предприемач е най-комплексната и  отговорна професия на света, защото трябва да разбираш от всичко – финансиране, мениджмънт, маркетинг, право. Трябва да анализираш, да търсиш възможностите и да умееш да убеждаваш останалите с добри презентационни умения.

   Ако се включите в програмата, ще имате възможност да развиете ключови умения и знания с помощта на вдъхновяващи лидери и предприемачи, срещи със специалисти и успели съмишленици, минали по този път.

   Целта на Предприемаческата академия, организирана със съдействието на Американско посолство в България, е да спомогне изграждането на предприемаческа среда за младите хора в България като им осигури необходимите знания, умения и платформа за развитие. Академията ще се проведе в рамките на 3 уикенда в учебния център на НАП в гр. Банкя

-      24 – 26 февруари 2017г.

-      24 – 26 март 2017г.

-      07 – 09 април 2017г.

   Участниците могат да кандидатстват за удобен за тях период.

   Работен език – Български и Английски

   Кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания:

-      Да са участвали поне веднъж по програма Work And Travel USA (Бригада в САЩ)

-      Възраст под 30 години

-      Поне средно ниво на английски език (академията включва участие на чуждестранни лектори),

-      Желание за личностно и професионално развитие в сферата на предприемачеството

-      Да разполагат с ясна бизнес идея, която да развиват по време на академията

 

   Всички желаещи да кандидатстват трябва да изпратят попълнен апликационен формуляр http://bit.ly/2iVi3Ii до 3 февруари 2017г.

   Одобрените участници ще получат уведомление по e-mail на 10 февруари 2017г.

   Участието в академията е БЕЗПЛАТНО