БГ | EN

Не е късно да сбъднеш мечтите си!

Приключение, нови преживявания и спомени за цял живот… Това е Work and Travel.  Все още имате време да се запишете за програмата и да прекарате незабравимо лято!

  

 

 

Ако Вие:

- Говорите английски език;

- Сте студент редовно обучение;

- Искате да се завърнете в България;

то вие сте идеалния кандидат за WAT 2017.

 

            Защо да участвате? Ще получите невероятен шанс да посетите местата в САЩ, за които винаги сте мечтали, като в същото време натрупате ценен работен опит и усъвършенствате английския си език. Едно е сигурно – това лято ще ви остане спомен за цял живот!

            Кой може да участва? Всеки студент до 27 години редовно обучение, без значение къде и за какво се обучава.

            Кога ще се върнете? Програмата е предвидена по време на лятната ваканция на студентите. Обикновено тя приключва края на септември и това е времето, когато се прибирате у дома.

            Колко време можете да работите? Максималният период, в който ви е позволено да работите по тази програма е 4 месеца и той е указан във вашетo разрешително за работа (DS-2019).

            Как можете да участвате? Заповядайте в най-близкия наш офис или се свържете с нас на телефон 0877 007 712 и ние ще ви обясним всичко, което е необходимо, за да станете  част от приключението Work and Travel.

 

А ето и някои ценни съвети за Вашето кандидатстване:

            Колкото по-рано – толкова по-добре! Няма нужда да чакате последната минута. Колкото по-скоро се запишете, толкова по-бързо ще организирате своето лятно приключение. Единственото, за което трябва да мислите са всички красиви места, които да посетите накрая!

            Докажете, че сте идеалният кандидат! Всеки кандидат се явява на интервю в Американското посолство. Отговаряйте пълно и вярно на всички въпроси, за да покажете, че владеете достатъчно добре английски език.

 

Когато пристигнете в САЩ не забравяйте:

            Пазете личните си документи! Личните ви документи трябва да са на сигурно място, защото са най-важното нещо по време на престоя ви в САЩ.

            Превърнете лятото си в истинско приключение! Не забравяйте да се забавлявате и да прекарате незабравимо лято!

 

За повече информация можете да се свържете с нас или да посетите най-близкия наш офис.