БГ | EN

Най-красивите истории са скрити между страниците на паспорта ти

Безкрайни плажове, красиви залези и оживени крайбрежни улици. Това е Cape Cod. Китен полуостров в югоизточната част на щата Масачузетс, привлекателна туристическа дестинация за хора от цял свят и изключително предпочитано място за студентите, участници в Work and Travel програмата.

Кейпът, както често го наричат, примамва с мекия си климат и прохладното лято. Тук може да се насладите на най-красивите залези, които някога сте виждали. Кокетните, не много високи сгради ще ви пренесат сякаш в друга реалност. Самата атмосфера те предразполага да се чувстваш у дома си и в същото време като в сбъдната мечта.

Ако имаш приятели, които вече са били на студентска бригада, то със сигурност ще чуеш за Cape Cod, който е любима Work and Travel дестинация. И няма как да не е – освен, че ще прекараш страхотно лято, ще имаш възможността да поработиш здравата (стига да искаш, разбира се J ) и накрая задължително се впускай във вълнуващи пътувания към мечтаните места. Това е най-прекрасното, което студентската бригада ти дава – възможност да пътуваш. А и както се казва: „Най-красивите истории са скрити между страниците на паспорта ти.”