БГ | EN

WAT Фотоконкурс на Американското посолство

Американското посолство организира фотоконкурс на тема „Американски ценности”. Изискванията са всеки участник да представи колаж от най-малко 3 снимки, направени по време на неговата студентска бригада. Снимките могат да бъдат от работното място, от пътувания и различни интересни събития. Идеята на конкурса е студентите да представят през своите очи разнообразието от ценности, които са видели в САЩ и са им направили впечатление – иновации, оптимизъм, доброволчество и т.н.

Може да се участва само с един колаж, изпратен на адрес  sofia@usembassy.bg със заглавие: American Values – a photo collage (Американските ценности – фотоколаж) до 16-ти Ноември 2016г. Информацията, която трябва да се включи е следната: имена, контакти (адрес, телефонен номер), университет, град и щат, в който студента е работил, кратко описание на всяка от включените в колажа снимки (Къде и кога е направена?/ Кой е на снимката?/ Каква ценност олицетворява и по какъв начин?) и кратък разказ за ценностите на Америка, с които се е сблъскал по време на програмата Work and Travel.

Инструкции: Могат да вземат участие само студенти, които са пътували по програмата през Лято 2016г. Всички снимки трябва да са направени лично от студентите, в противен случай могат да бъдат отстранени от конкурса. Най-добрите материали ще бъдат публикувани на Facebook страницата на Американското посолство и трябва да отговарят на съответните правила за ползване. Всеки неподходящ или неуместен материал ще бъде отстранен от конкурса. Размерът на колажа трябва да бъде не по-голям от 5MB и форматът трябва да бъде JPEG (.jpg) file. Материалите трябва да са с резолюция 300dpi и да не бъдат повече от 2000 пиксела на дължина. Не се позволяват водни знаци, подписи или лична информация по колажите. Победителят ще бъде уведомен чрез e-mail, а материалът му ще бъде на брошурата Summer Work and Travel 2017 на Американското посолство.

Желаем Ви успех!