БГ | EN

Стаж в САЩ. Кандидатствай сега.

J1 Hospitality training programs
Food and beverage Internship

 

Marco Beach Ocean Resort предоставя възможност за уникални и отлично структурирани програми в сферата на обслужването. С повече от 13 години опит целта на резорта е да предостави, на кандидатите, както професионално развитие, така и възможност да опознаят американската култура.

Позицията предоставя на стажантите възможност да добият опит от първо лице и да имат възможност да научат всичко за сферата в един от най- добрите хотели в щата. Marco Beach Ocean Resort е хотел, който е заслужил да бъде сред най- добрите в обслужването, доказвайки това с 4 диаманта.
В програмата е фокусирана върху обучение на основните умения за работа в екип, стандарти на обслужване, мениджмънт, лидерство, проблеми при жалби и критични ситуации. Практическата час включва работа като сервитьор, хост, румсервис, банкетен сервис и др. След одобрение на кандидатите се предоставя пълен 12 месечен календар за обучителния период. 

Задължително условие е кандидатите да знаят отличен английски и да имат предишен опит в сферата. Началното заплащане на позицията е  $12.94 на час. Квартирата варира между $400 и $500 на месец.

За повече информация се свържете с нас на телефон 0877/007712 или ни изпратете автобиография с актуална снимка на емайл office@ngbconsult.com