БГ | EN

Началото на една студентска бригада в Hampton Beach

Hampton Beach, New Hampshire - една желана дестинация за студентски бригади

Ето и една кратка история, изпратена ни по имейл, за началото на едно лято:

'Хемптън Бийч е доста променливо - един ден е 30 градуса и пече слънце, друг ден (като днес) е 15 и вали дъжд. Надявам се с наближаването на сезона, да започне да клони повече към първия вариант. Аз съм добре иначе, доволен съм от престоя ми до момента. Съквартирантът ми се падна едно момче от Пловдив на име Стойко, който работи с вашия клон там и с него се разбираме идеално. Вече започнаха и други българи да идват и с някои от тях вече се видяхме. От работодателя също съм доволен - Маниш е свестен и на моменти доста забавен, особено като го изнерви някой клиент :D. Доволен съм, че ни води на пазар с микробуса си почти всяка седмица. Когато не може, изпраща брат си Шакти или Аспарух, който държи Coffee Shop-а, да ни заведе.  Старае се също и да ми дава часове, макар и за сега да няма много работа в хотела. Миналата седмица заработих 50 часа, тази - 47. Надявам се с наближаването на лятото да ми ги увеличи още повече, тъй като каза, че няма да имам нужда от втора работа. За момента следобяд или вечер съм обикновено на front desk-а, а сутрин помагам с housekeeping-а, когато има повече хора.
През свободното време обикновено карам колело или се разхождам с някой от другите. На плаж все още не съм ходил, но мисля да започна като се пооправи времето. Прилагам и няколко снимки от разходките до момента, надявам се да ви харесат.
 
Поздрави,
Никола'
 
Work and Travel USA 2016 
 
Студентски бригади
Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang