БГ | EN

Защо е полезно ?

 

Сигурни сме, че познавате поне един приключенец. И ако той не ви е говорил достатъчно за ползите на скитничеството по света, то ние ще Ви запознаем.

 

  1. Излизаме от зоната на комфорт.

Посещението на други страни винаги е свързано с така страшните непознати за нас неща. Веднъж излязъл от комфортната си зона, желанието да експериментираш с границите й не изчезва.

 

  1. Опознаване на непознати култури.

Именно новата култура, с която си се запознал, ще те накара да се замислиш за ново пътуване, подтикван от новозародилата се жажда за знания

 

  1. Себеопознаване

Да, пътуването е свързано със разходи, но следата, която остава в нас, трудно може да се намери в магазина или на работа

 

  1. Познати в целия свят.

Планетата Земя е изключително голяма. Представяте ли си да имате приятели по всичките й краища? С купуването на един самолетен билет , това е възможно!

 

 

  1. Носи чувство на пълноценност.

Пътуването е възможност да сбъднеш мечтите си!

 

  1. Владеене на нови езици.

Подобряваш езиковите си познания – било то френски, испански, италиански. Много лесно ще научиш най-основните думички на всеки един език, та дори да било то на китайски или японски, стига да искаш, разбира се.

 

  1. Житейски опит и много истории за разказване.

Истории от които да се гордееш или срамуваш – и това се случва. Важна част от себеизрастването и себеопознаването. А когато остарееш, може да разказваш на твоите деца и/или внуци, а с твоите приятели да си спомняте какви щуротии са правили едно време. Има доста време за да стигнеш до този етап, разбира се.

 

 

  1. Да събираме спомени, а не предмети!

Скачането с парашут, язденето на камила, плуването с делфин по никакъв начин не могат да се сравнят с притежанието на последен модел IPhone, нали? Оправдания винаги ще има, но приключения - също.

 

NGB Consulting те предизвиква да не се колебаеш и да предприемеш първите стъпки към покоряването на света, посещавайки някой от нашите офиси.