БГ | EN

West Yarmouth, Cape Cod – Какво да правим, интересни факти

 

 Западен Ярмут се намира взападната част град Ярмут, мисля, че това е станало ясно на всички от самото име. По важното, което трябва да знаем е, че съседния град Хайанис е само 20 минути и то с колело. А колело може да си наемете или да се обърнете към своя работодател да Ви осигури. Тук може да погледнете от къде може да си наемете колело.

 

Климата - какъв е според Вас?

Отивате през лятото и искате топло време, нали?

Ще го имате! 25 °C  ще е средната температура за летните месеци. Може да си приготвите банските, слънцезащитния крем и останалите необходими неща за един хубав плаж, през почивните дни разбира се.

 

След работа какво ще правя?

Това е може би един от най-често срещаните въпроси. Като човек бил на бригада мога да Ви посъветвам направете си предварително проучване, знайте къде отивате и какво има наоколо, не за да се откажете, ако няма дискотека, а да сте с правилната нагласа, че това няма да е най-голямото място на света ( Имам предвид всяка една типична бригадирска дестинация).

Относно West Yarmouth, Trip Advisor е едно приложение/сайт, където може да намерите много полезна информация, но не се доверявайте на 100% на всичко написано.

Все пак може да погледнете местатата, които може да са Ви интересни да посетите по време на вашия работен период.

Ние от NGB Consulting бихме Ви препоръчали:

 

  • Mayflower Beach – един от най-добрите плажове, прекрасна гледка на залез и изгрев слънце. Ако сте любители фотографи или пък искате да изпробвате дрона, който сте си взели - това е мястото. Има и други омагьосващи плажове, разбира се.
  • Parkers River Beach – освен че е друга добра дестинация за плаж, имат седмични концерти. Поразровете се, за програмата и какъв тип музика свирят. Това си е едно културно изживяване.
  • МОЛ –  Намира се в Хаянис. Търсите магазин на Victoria Secret? Мили момичета, там ще намерите такъв ;)
  • Воден Парк – Cape Cod Water Park/Cape Cod Inflatable Park – някой от Вас дори може и там да работят, за останалите може би ще е по-интересна локация.
  • Great Marsh Kayak Tours – ако не сте се качвали на каяк, защо не опитате - още идеи за почивните дни.
  • Race Point Lighthouse – Фар, от които ще се открият, както красиви гледки, така може да се потопите и в историята на полуострова. В крайна сметка, това е културна програма, нали?
  • Woods Hole Science Aquarium – безплатен вход, ако имате желание да разгледате Martha’s Vineyаrd ще ви е по път към ферибота.
  • За любителите на музеи – и такива се намират, Пиратски музей например, останалите може да потърсите в горепосочения линк.

 

Надявам се тази кратка статия да Ви бъде интересна и полезна по време на вашата Work and Travel програма!