БГ | EN

С колко пари ще се върна от бригадата?

За любителите на приключения или за тези, които просто искат да видят как е в чужбина, студентската програма Work and Travel е перфектна възможност да спестят пари, да попътуват, да подобрят английския си език, да пазаруват, каквото им хрумне, защото Америка е „страната на неограничените възможности”.

Може би много хора си задават въпроса колко ще ми струва да замина, а колко ще изкарам? Студентите, отдали се на това приключение в САЩ, винаги се връщат доволни от прекараното лято. Голяма част от тях изкарват между $7 000-$15 000 в зависимост от щата и заплащането там.

Сумата, която ще спестите, много зависи и от вида работа- ако сте на позиция с бакшиши, определено ще сте спестите много повече. Всеки сам решава за какво да използва спестяванията си - образование, пътуване и други развлечения или пък закупуване на нов автомобил. Което и от тях да изберете си заслужава, защото в България е почти невъзможно за 4 месеца да изкарате парите, които ще имате възможност да изкарате в САЩ.

Вярно е, че за да заминете за Америка, е  нужна не малка сума пари, но си заслужава, защото освен вложените средства, които си връщате, можете да спестите много пари отгоре.  Освен парите, които най-много привличат, емоциите и случките, които ще преживеете в Америка са безценни!

Бригадата в Америка не е за всеки. Не всички могат да се справят с възложения им труд, забързаното ежедневие и тотално различния начин на живот. За тези, които са способни да се впуснат в това приключение, то се оказва едно незабравимо изживяване, което остава траен спомен в сърцето. Бригадата ни учи как да бъдем самостоятелни и отговорни, как да се справяме в различни ситуации далеч от всеки близък, който би ни помогнал в труден момент.

Използвайте възможността докато сте студенти да предизвикате себе си като се запишете за участие в Work and Travel програмата. Станете и вие част от тази магия и незабравима емоция!

Ние – консултантите от NGBConsulting  вече сме били и бихме дали всичко, за да я преживеем поне още веднъж!

Заповядайте в някой от нашите офиси,за да ви разкажем за нашите любими лета, прекарани в Америка, как е там и опита, който ние сме натрупали на другия край на света !