БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ, ИСПАНСКИ, НЕМСКИ, ФРЕНСКИ И ЯПОНСКИ С NACEL

Държава: Канада, Малта, Великобритания , САЩ, Ирландия, Испания, Франция, Германия и Япония
Град:
Езиков Център: Езикови курсове по английски, испански, немски, френски и японски с Nacel - Nacel
Възраст: 13-17
Подробности:

Nacel е организация, датираща от 1957г., когато 2 учители от Франция, решават да организират летни лагери за френски тийнейджъри в Англия, за да могат да изпитат възможностите да разширят познанията си по английски език. Nacel има 56 години опит, в организирането на програми за образователни пътувания и има няколко държави.


Центърът предлага курсове по английски, испански, немски, френски и японски. Има опции от 3 вида програми:

  • Intensive Language Camp –интензивни уроци в комбинация с различни занимателни дейности. Един преподавател на 4-5 ученика. Сутрините са посветени на езиковото обучение, а следобедите на екскурзии с цел опознаване на местността. Настаняването става при приемни семейства.
  • Language courses and activities (Homestay) – програмата дава възможност на учениците да видят как живее едно местно семейство и да се потопи в техния начин на живот, докато в същото време обогатява езиковите си знания. Сутрините са посветени на езиковите уроци, а следобедите на екскурзии и занимания. Уроците се провеждат в езикови училища.
  • Language courses and activities (Residence) – програмата отново съчетава полезното с приятното. Учениците се настаняват в местни жилища с включен пълен пансион, перални помещения и други. Сутрините са посветени на езиковите уроци, а следобедите на екскурзии и занимания. Уроците се провеждат в езикови училища.

 

Възможните дестинации са Канада, Малта, Великобритания , САЩ, Ирландия, Испания, Франция, Германия и Япония. Обикновено езиковите курсове се провеждат сутрин с продължителност 3 часа 4 дни от седмицата, след което следва обяд с групата, а следобед има 2 часа и половина или повече следобедни занимания, екскурзии и посещения на интересни забележителности. Продължителността на програмите е 2, 3 или 4 седмици. Те са предназначени за деца между 13-17 години.