БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

КУРС ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК В СЕГОВИЯ ИЛИ МАДРИД

Държава: Испания
Град: Мадрид/Сеговия
Езиков Център: Курс по испански език в Сеговия или Мадрид - OISE
Възраст: 14-17
Подробности:

Заповядайте на езиковите лагери на OISE, които се провеждат в градовете Madrid и Segovia.

OISE Madrid се намира в северната част на Мадрид, близо до основните забележителности и е едно от най-популярните училища в Испания. Madrid е красив град изпълнен с живот, предлагащ най-различни забавления. Самото училище е микс от история и модернизъм, като районът, в който е разположен има собствен характер и история.

Вечерите през седмицата, както и целите уикенди са посветени на различни развлекателни занимания от разнороден характер. През уикенда има екскурзии до El Escorial Monastery или пътуване до историческият град на Alcala de Henares, където е родното място на испанския автор Сервантес.

Учениците се настаняват при специално подбрани испански семейства с включен пълен пансион.

OISE Segoviaсе намира извън историческия център на града, не далеч от Римския Акведукт – една от основните забележителности на града. Самия Segovia,със своите древноримски и средновековни сгради, е един от най-красивите испански градове. Малък, но оживен, градът е прекрасна дестинация за млади ученици.

Вечерите през седмицата, както и целите уикенди са посветени на различни развлекателни занимания от разнороден характер. През уикенда има екскурзии до Madrid или до природният парк  Guadarrama, където има възможности за скално катерене и кану.

Учениците се настаняват в общежития, които са на 15 минути пеша от самото училище и е в сърцето на града. Стаите са единични, като има отделни части предназначени за момчета и отделни за момичета.

И двете дестинации предлагат програмата The Full Study, която е специално направена да екипира учениците с необходимите инструменти за академично и професионално развитие. Тя не просто кара учениците да се потопят в езика, а в самата култура. Програмата включва 22.5 пълни часа езиково обучение на седмица по 3 часа всяка сутрин. Групите са от по 8 човека. Продължителността е 2-6 седмици. Всички дейности, които се организират са специално насочени към практикуването на езика.