БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ ЗА УЧЕНИЦИ С ИЗУЧАВАНЕ НА ИТАЛИАНСКИ ЕЗИК В LIGNANO

Държава: Италия
Град: Lignano
Езиков Център: Лятно училище за ученици с изучаване на италиански език в Lignano - Linguaviva Educational Group
Възраст: 12-18
Подробности:

Linguaviva Educational Groupотваря своето първо училище през 1976г. във Флоренция с идеята да окуражава не просто изучаването на италиански език, а опознаване на италианската култура и история. Центърът работи с училища в Florence, Milan, Lignano, Shanghai и Tokyo

 

Училището в Lignanoе обграден от борова гора, разполага с частен плаж, огромен спортен комплекс с възможност за спортни дейности като плуване, баскетбол, волейбол, баскетбол и футбол. Училището предлага пълен пансион със стаи от 2-4 легла с лична баня и тоалетна. Мястото дава уникалната възможност за съчетаване на полезното с приятното.

 

Езиковата програма в Lignanoпредлага обучение по италиански език подходящо за деца между 12-18 години.  

 

 

Балансирана програма, която включва:

  • изучаване на италиански език- уроците са насочени към усъвършенстване на компонентите слушане с разбиране, говорене, четене и писане. Уроците са 20 на седмица по 4 урока на ден от понеделник до събота. Всеки урок има продължителност 45 минути. Продължителността на училищните занимания са не по-къси от 2 седмици с максимум 12 ученика в един клас и обхваща нива от начинаещ до напреднал.
  • спорт под наблюдението на треньор (тенис, класически и плажен футбол, класически и плажен волейбол, плуване, баскетбол, скейтинг)
  • творчески занимания в свободното време- готварски часове, караоке с италиански песни, участие в училищен вестник, написан и редактиран от учениците;
  • забавления- вечерни разходки из града, дискотеки, плажни игри и пикници;
  • организирани екскурзии- разходки из околностите на Lignano, веднъж седмично целодневна екскурзия до Venice, Verona, Gardaland, Trieste.