БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЕЗИКОВА ВАКАНЦИЯ В WYCLIFFE COLLEGE

Държава: United Kingdom
Град: Wycliffe College
Езиков Център: Курс по класически или интензивен английски в Wycliffe College - British Study Centres
Възраст: 8-17
Подробности:

British Study Centers е носител на награда за училище по английски и предлага разнообразни езикови курсове в различни дестинации във Великобритания, една от които е Wycliffe College.

Wycliffe College предлага на учениците възможността да комбинират ученето на английски със спорт и други развлечения, като тенис и конна езда. Заобиколен от прекрасна провинциална природа и Cotswold Hills, центърът е подходящ за млади ученици. В близост се намира общежитието, което учащите могат да ползват. То е с модерно обзавеждане, стаите са обширни с 3, 4, 5, 6 и 7 легла със санитарен възел. Включен е пълен пансион.

Ако някои родители желаят да придружат детето си, Wycliffe College организира езиков курс и за тях. Сутрин докато се провеждат часовете по английски език за децата, родителите също се обучават отделно от тях. Следобедите са подходящи за посещения на близките градове Bath, Cheltenham и Cirencester, чудесни места за запълване на свободно време, докато децата участват в организираните спортни занимания. На разположение на родителите са няколко къщи, където могат да отседнат при престоя си.

Wycliffe College дава възможност за 2 типа програми Standard English и Intensive English.

Standard English

  • 15 часа английски на седмица.
  • Ниво от Beginner до Advance
  • Подходяща за деца, които искат да научат английски, но и да прекарат следобедите си в интересни занимания.

 

Intensive English

  • 15 часа английски на седмица.
  • 4 следобеда седмично по 2 часа допълнителни уроци наблягащи на слушането и говоренето
  • Ниво от Beginner до Advance
  • Подходящо за деца решени по-бързо да усъвършенстват уменията си по английски.

 

И двете програми включват начален тест за определяне на нивото, включват учебните материали и сертификат при завършване на курса. Има 2 екскурзии всяка седмица – 1 целодневна и 1 полудневна.