БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

АНГЛИЙСКИ И ЗАБАВЛЕНИЕ ВЪВ FUNCOAST WORLD

Държава: United Kingdom
Град: Skegness
Езиков Център: Английски и забавление във Funcoast World - Anglophiles Academic
Възраст: 7-17
Подробности:

Anglophiles Academic е езиков център, който предлага летни лагери и езикови обучения в чужбина. Почти 40 години е на пазара и организира езикови курсове на английски език във Великобритания, Франция, Ирландия, САЩ, Канада, Китай и други страни. Неговата мисия е да осигури висококачествено преподаване и придобиване на опит от страна на младите хора. Да ги срещне с нови предизвикателства и да обогати живота им с емоции и удоволствие.

Funcoast World се намира в град Skegness (крайморски град в североизточна Англия) и предлага езикови лагери, които съчетават полезното с приятното. Центърът има басейн с водни пързалки, машини за вълни, джакузи, разходки с лодка и други водни забавления. Всеки може да се възползва и от огромния златист плаж, с който е известен града. На разположение на учениците са тенис кортове, игрища, Wii компютърни игри, дискотеки, стрелба с лък, боулинг, музикални шоута, кино. Всички обекти са обезопасени и под наблюдение.

English + Fun е лятна програма (Юли и Август), която предлага микс от езиково обучение, разнообразни забавления и екскурзии.

Езиковото обучение включва 24 часа за двуседмичен и 33 часа за триседмичен престой. Нивото на учениците се проверява при пристигането им, след което те се разпределят в групи от 12-16 човека. Учителят адаптира материалите и техниките на преподаване към индивидуалните нужди на всяка група. Специално се набляга на говорене и слушане. Целта на центъра е да направи ефективно всекидневното общуване на английски език.

 Учениците са настанени в модерни и комфортни мини-апартаменти между 2-6 човека в апартамент.

Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang