БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

КУРС ПО АНГЛИЙСКИ И ЗАНИМАНИЯ В КАНАДА

Държава: Canada
Град: Toronto
Езиков Център: Курс по английски и занимания в Канада - Anglophiles Academic
Възраст: 13-17
Подробности:

Anglophiles Academic е езиков център, който предлага езикови лагери и приключение едновременно. Почти 40 години е на пазара и организира езикови курсове на английски език във Великобритания, Франция, Ирландия, САЩ, Канада, Китай и други страни. Неговата мисия е да осигури висококачествено преподаване и придобиване на опит от страна на младите хора. Да ги срещне с нови предизвикателства и да им обогати живота с емоции и удоволствие.

Програмата English & Multi Activities, Canada има центрове в канадските градове  Cambridge, Guelph и Waterloo, намиращи се в областта Ontario, на час и половина от Торонто.

Програмата включва 15 часа английски на седмица, следобедни занимания и екскурзии. Нивото на учениците се проверява чрез тест на първия ден, след което те се разпределят в групи от 12-16 човека. Специално се набляга на говорене и слушане. Целта на центъра е да направи ефективно всекидневното общуване на английски език.

Някои от спортовете включват плуване, тенис, тенис на маса, скуош, боулинг и други. Една целодневна екскурзия на седмица включваща посещение на Ниагарския Водопад, Wonderland – най-големия канадски увеселителен парк и CNN Tower.

Учениците се настаняват при специално избрани канадски семейства, които им осигуряват 3 хранения на ден.