БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

КЛУБ 5 И ЗАНИМАНИЯ/КЛУБ 5 И КОННА ЕЗДА В ИРАЛНДИЯ

Държава: Ireland
Град: Mallow
Езиков Център: Клуб 5 и занимания/Клуб 5 и конна езда в Иралндия - Anglophiles Academic
Възраст: 11-17
Подробности:

Anglophiles Academic е езиков център, който предлага летни лагери и езикови обучения във Великобритания, Франция, Ирландия, САЩ, Канада, Китай и други страни. Неговата мисия е да осигури висококачествено преподаване и придобиване на опит от страна на младите хора. Да ги срещне с нови предизвикателства и да обогати живота им с емоции и удоволствие.

Club 5 & Multi-activities/Club 5 & Horse Riding е пролетно-лятна програма (Април, Юли и Август), която предлага микс от езиково обучение, разнообразни забавления и екскурзии. Тя се провежда в град Mallow малък, красив и провинциален град на 48км от Корк. Хората в града са изключително топли и приветстващи.

Езиковото обучение включва 12 часа седмично сутрешни уроци по езика. Нивото на учениците се проверява при пристигането им, след което те се разпределят в групи от 12-16 човека. Учителят адаптира материалите и техниките на преподаване към индивидуалните нужди на всяка група. Специално се набляга на говорене и слушане. Целта на центъра е да направи ефективно всекидневното общуване на английски език.

Програмата има 2 опции:

  • Club 5 & Multi-activitiesразлични спортове като плуване, тенис, бадминтон, тенис на маса, скуош и др.; дейности на закрито като боулинг, кънки на лед и др. Включена е една целодневна екскурзия всяка седмица и разходки из околността.
  • Club 5 & Horse Riding6 сесии по 2 часа; обяздване, езда, усъвършенстване на техниката, грижа и почистване на коня. Следобед има различни занимания и спорт. Включена е една целодневна екскурзия всяка седмица.

Учениците са настанени при специално избрани Ирландски семейства, които им осигуряват 3 хранения на ден.

Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang