БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

МЕЖДУНАРОДЕН ЛЕТЕН ЛАГЕР В ИТАЛИЯ

Държава: Италия
Град: Тоди, Рипабианка
Езиков Център: Agrincontri, Casal Cerqueto
Възраст: 6 - 12 години
Подробности:

Alphabet Junior Discovery предоставя безкрайни приключения от англо-американския свят сред ученици от многобройни култури. Лагерът е създаден специално за деца от 6 до 12 години. Благодарение на широката комбинация от националности, Alphabet Junior Discovery е единственият международен летен лагер в сърцето на Италия.

Лагерът се управлява изцяло на английски език. Служителите са високо квалифицирани и от сутрин до вечер провеждат занимания с образователен характер. Учениците участват в заниманията, като непрекъснато откриват нови игри, приятели, храна, спорт и приключения. Всичко това в разкошната обстановка на Централна Италия.

 

Местоположение и настаняване:

Лагерите са разположени в Централна Италия в прекрасния регион Умбрия - на около 1,5 часа път с кола от Рим. През годината всички локации се използват за „Агротуризъм“, а служителите и учениците се наслаждават на местен мед, конфитюр, яйца и красиви пейзажи.

Стаите са очарователни и разполагат с всички основни модерни удобства и са със собствени бани. От съображения за безопасност стаите не се заключват, а възпитателите спят в съседни стаи, на разстояние не повече от няколко стъпки. Стаите са за 2 до 4 деца, разделени на момичета и момчета.

 

 • Agrincontri, Тоди

Имотът е разположен в сърцето на природен резерват от 200 хектара и е съсредоточен около историческа селска къща, която датира от началото на 1700г. Има 12 стаи, голяма трапезария, оригинална дървена фурна и класна стая с камина. В допълнение - тревисто спортно игрище, красив плувен басейн, зеленчукова градина, широки отворени пространства с гора и малко езеро.

 

 • Casal Cerqueto, Рипабианка

Основната къща е каменна сграда от 1600г., докато резиденциите и кафенето са наскоро построени в класически кънтри стил. Имотът разполага с 18 стаи, красива трапезария с веранда, голяма класна стая с много дейности, голяма градина, спортно игрище и разкошен басейн, всички заобиколени от древна маслинова горичка.

 

Академична програма:

Всички лагерници участват в 18-часова седмична програма, като могат да избират от Курс по английски език или Културна програма. И двата курса са ангажиращи, комуникативни и допълващи лагера, така че да изградят увереност в младите ученици. Предоставят и обратна информация на родителите за знанията и участието на децата им в заниманията чрез доклад в края на седмицата.

 

 • Курс по английски:

Подходящ е за деца, които искат да подобрят езиковите си умения. При пристигане учениците полагат тест, с който се определя тяхното ниво на английски и съответно се разпределят в групи от 4 до 6 човека. Нивата са приведени в съответствие с Общата европейска рамка и учебната програма, базирана на Cambridge ESOL, се фокусира върху подобряване на говоренето, слушането, четенето и писането.

 

 • Културно откритие:

Курсът е перфектен за англоговорящи и за тези, които са достатъчно уверени в английските си умения. Децата, които избират културната програма, могат да се запознаят с историята на етруските, да копаят за археологически находки или да се докоснат до италианската митология.

 

Спорт и дейности:

Групирани в отбори, лагерниците се състезават в различни приключенски седмични турнири. Всяка игра носи точки, които се трупат, за да се избере крайният победител – футбол, софтбол, баскетбол, театър, басейни, търсене на съкровища, дърпане на въже, щафета, филмова вечер, лагерен огън, караоке и много други. Ученици, които са в лагера за две или повече седмици могат да изберат да отидат на еднодневна екскурзия до Рим или Флоренция.

 

Безопасност и комфорт:

Лагерът е пълен с необходимите условия за комфорт и безопасност, за да позволи на лагерниците да изживеят едно прекрасно приключение, докато се чувстват напълно спокойно. Съотношението ученик – възпитател е 5:1, което гарантира, че всички деца са постоянно контролирани и в безопасност по всяко време. За ученици, които пътуват сами се предлага трансфер от летището или гарата и обратно.

 

Начални дати:

 • 14 - 20 юни
 • 21 - 27 юни
 • 28 юни – 4 юли
 • 5 - 11 юли
 • 12 - 18 юли

 

Цени:

 • 1 седмица – 1 100 EUR
 • 2 седмици – 2 150 EUR
 • 3 седмици – 3 200 EUR

 

Отстъпка от 130 при резервации до 31.03.2020г.