БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ОПОЗНАЙ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ИРЛАНДИЯ

Държава: United Kingdom & Ireland
Град: London, Dublin, Cardiff, Liverpool, Glasgow, Edinburgh
Езиков Център: Опознай Великобритания и Ирландия - Anglophiles Academic
Възраст: 14-17
Подробности:

Anglophiles Academic е езиков център, който предлага летни лагери и езикови обучения в чужбина. Почти 40 години е на пазара и организира езикови курсове на английски език във Великобритания, Франция, Ирландия, САЩ, Канада, Китай и други страни. Неговата мисия е да осигури висококачествено преподаване и придобиване на опит от страна на младите хора. Да ги срещне с нови предизвикателства и да обогати живота им с емоции и удоволствие.

Discover United Kingdom & Ireland е лятна програма, която се провежда през Юли и Август. Тя предлага невероятна възможност да усъвършенстваш английския си като едновременно опознаеш чудесата на Великобритания и Иралндия.

Различните градове и техните забележителности:

  • London – разходка из Лондон през нощта включваща Piccadilly и Leicester Square, Tower Bridge. Посещение на големите забележителности като Big Ben, Westminster, Buckingham Palace, St Paul’s Cathedral, Camden Town, Covent Garden, Tate Modern Art Museum, Shakespeare’s Globe Theatre и много други.

  • Cardiff – опознай столицата на Уелс; посещение на Cardiff Castle замъкът с 2000 годишна история и други.

  • Dublin – посещение на фабриката на Guinness, квартала Temple Bar, реката Liffey и други.

  • Liverpool – Maritime and Slave Museum, Albert Docks, Beatles Museum, по пътя за Glasgow посещение на Lake District.

  • Glasgow – Riverside Museum, разходка из университетския квартал, който датира от 1451.

  • Edinburgh – посещение на замъка, разходка до главните забележителности включително парламента, галерии и паркове. Обиколка на местата обитавани от духове.

 

Езиковото обучение включва 21 часа английски за целия престой. Нивото на учениците се проверява при пристигането им, след което те се разпределят в групи от 12-16 човека. Учителят адаптира материалите и техниките на преподаване към индивидуалните нужди на всяка група. Специално се набляга на говорене и слушане. Целта на центъра е да направи ефективно всекидневното общуване на английски език.

 Учениците са настанени в младежки хостели с включени 3 хранения на ден.