БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЛЕТЕН ЕЗИКОВ ЛАГЕР В ТАВИСТОК С LAL

Държава: Англия
Град: Тависток
Езиков Център: Mount Kelly School
Възраст: 7-16 години
Подробности:

Mount Kelly е частно училище, което е построено през 1877 г. Намира се в покрайнините на град Тависток, Девън, в югозападна Англия, на самия край на национален парк „Дартмур”. Достъпът до търговската част на града е лесен и безопасен, на 5 минути пеша от училището. Училището е с невероятна гледка, разположено сред огромни зелени терени.

Летни училищни програми

Групите се състоят от максимум 15 ученици от различни националности. Класните стаи са големи и с модерно оборудване. Учениците се тестват при пристигане и в края на техния курс, за да се провери напредъка им. Учебните часове са 15 часа седмично. Курсът предоставя собствен учебник, който се дава на всеки ученик. Разработен е с акцент върху комуникацията и обсъждане на актуални теми. Изготвя се сертификат за присъствие и учителски доклад на всеки ученик.

Екскурзии и други дейности

Една целодневна и една полудневна екскурзии на седмица.Екскурзиите са специално организирани с културна и образователна насоченост. В тях се включва специално обучен персонал от езиковия лагер.

Други развлекателни дейности, които предлага езиковият лагер са практикуване на изкуства и занаяти, игри, викторини, организирани дискотеки, отборни предизвикателства и др.

  • Целодневни екскурзии – Plymouth&Looe, Cheddar Gorge, St. Ives, Eden Project
  • Полудневни екскурзии – Bigbury, Exeter, Bude, Dartmoor Zoo

Срещу доплащане могат да се организират и други екскурзии.

Настаняване

Настаняването се извършва в кампуса на училището. Стаите са с по 2 до 6 легла с обща баня. Жилищните блокове, в които са настанени учениците имат общи помещения за отдих, почивка и игри. Влизането в общежитията е чрез код за защита, а блоковете или етажите са разделени по пол. Учениците имат вечерен час 22:30 часа и събуждане в 7:30 часа.

Хранене

Учениците ще се хранят само с пресни храни, доставени от местни доставчици. Има избор на основно ястие (месо или риба /вегетарианско), както и салатен бар със зеленчуци и избор на десерт. За екскурзиите се осигурява пакетирана храна.

Курсове и Цени (на човек , на седмица)

  • Adventure Summer School- 795 GBP
  • Swimming Summer School- 740 GBP
  • Classic Summer School- 695 GBP

Дати: 10 Юли- 7 Август 2019 (продължителност от 1 до 4 седмици)