БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЛЕТЕН КУРС ЗА ПОДГОТОВКА ЗА МЕДИЦИНСКИ УЧИЛИЩА С OXFORD ROYALE ACADEMY

Държава: Англия
Град: Кеймбридж
Езиков Център: Oxford Royale Academy
Възраст: 16-18 години
Подробности:

През лятото ученици от цял свят се присъединяват към летните школи на училището Оксфорд Роял, където в продължение на две седмици участниците имат възможността да изучават избраните от тях дисциплини по-задълбочено от всякога. Обучението е от 20+ часа на седмица. Организират се разнообразни културни дейности и екскурзии до исторически забележителности на Великобритания, дебати с лидери, политици, учени и бизнесмени.

 

Курс за подготовка за медицински училища

Лятната школа в Кеймбридж е предназначена на ученици на възраст 16-18 години и дава възможност да разберат дали медицинската кариера е за тях. Предоставя богат поглед върху процесите за кандидатстване и курсовете на най-добрите медицински университети в света. Този курс насочва учениците към това, което трябва да знаят преди самото кандидатстване, защо курсът и кариерата са за тях и различията между медицинските университети. Предоставеният опит осигурява безценно начало за кандидатстване за обучение, като учениците добиват основните познания и умения, които са им нужни.

По време на курса, учениците получават теоретично обучение, за да обогатят техните знания, практически умения в различни ключови техники. Всички те са от жизненоважно значение за успешното кандидатстване в медицинските университети.

Осигурява се настаняване, хранения, обучение и културна програма, сертификат. Групите са максимум до 15 ученици и минимум 20 часа обучение на седмица.

 

Настаняване:

Учениците се настаняват в комфортни единични или двойни стаи – момичетата и момчетата са разделени. В общежитието има и редовни студенти на университета, като така учениците ще могат да вкусят какво би могло да бъде, ако и те станат студенти в университета. Баните обикновено се споделят от учениците от един и същи пол, а някои стаи имат самостоятелен санитарен възел.

 

Начални дати и цени за две седмици:

30 юни – 13 юли 2019, 4 595 GBP(St Catharine’s College)

14 юли – 27 юли 2019, 4 595 GBP (St Catharine’s College)

28 юли – 10 август 2019, 4 595 GBP (St Edmund’s College)