БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЛЕТЕН КУРС ЗА ВЪВЕДЕНИЕ В ПРАВОТО С OXFORD ROYALE ACADEMY

Държава: Англия
Град: Кеймбридж
Езиков Център: Oxford Royale Academy
Възраст: 13-18 години
Подробности:

През лятото ученици от цял свят се присъединяват към летните школи на училището Оксфорд Роял, където в продължение на две седмици участниците имат възможността да изучават избраните от тях дисциплини по-задълбочено от всякога. Обучението е от 20+ часа на седмица. Организират се разнообразни културни дейности и екскурзии до исторически забележителности на Великобритания, дебати с лидери, политици, учени и бизнесмени.

 

Курс за въведение в правото

Летният курс по право за ученици между 13-15 години е перфектен за ученици, които искат да се занимават с бъдещо обучение или кариера в областта. В рамките на две седмици интерактивно обучение и дискусии, учениците започват своя път към правото, като акцентът на курса е в предоставянето на теоретични основи по дисциплината. Учениците биват запознавани в множество правни аспекти, включително юриспруденция, конституционно и наказателно право. Изготвя се и групов проект, който дава възможност на учениците да развият ключови умения за започване на кариера в областта на правото. Възлагат се задачи, които им помагат да преценят дали са подходящи за такава професия в бъдеще – дискусии, ролеви игри, изпити, казуси.

Осигурява се настаняване, хранения, обучение и културна програма, сертификат. Групите са максимум до 15 ученици и минимум 20 часа обучение на седмица.

 

Настаняване:

Учениците се настаняват в комфортни единични или двойни стаи – момичетата и момчетата са разделени. В общежитието има и редовни студенти на университета, като така учениците ще могат да вкусят какво би могло да бъде, ако и те станат студенти в университета. Баните обикновено се споделят от учениците от един и същи пол, а някои стаи имат самостоятелен санитарен възел.

 

Начални дати и цениза две седмици:

30 юни – 13 юли 2019, 4 595 GBP(Clare College (B) )

14 юли – 27 юли 2019, 4 595 GBP (Clare College (B) )