БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЛЕТЕН КУРС ЗА ПОДГОТОВКА ЗА ИНЕЖЕНЕРСТВО С OXFORD ROYALE ACADEMY

Държава: Англия
Град: Кеймбридж
Езиков Център: Oxford Royale Academy
Възраст: 16-18
Подробности:

През лятото ученици от цял свят се присъединяват към летните школи на училището Оксфорд Роял, където в продължение на две седмици участниците имат възможността да изучават избраните от тях дисциплини по-задълбочено от всякога. Обучението е от 20+ часа на седмица. Организират се разнообразни културни дейности и екскурзии до исторически забележителности на Великобритания, дебати с лидери, политици, учени и бизнесмени.

 

Курс за подготовка за инженерство:

Интензивният летен курс по инженерство е предназначен да запознае учениците на възраст 16-18 години с инженерството и да им помогне при кандидатстването в университетите в Обединеното кралство. Инженерството е вълнуваща и възнаграждаваща дисциплина. Курсът предоставя основите на инженерните науки и потапя учениците в широкия спектър от възможности при изучаването на дисциплината в университетите. Разглеждат се предизвикателствата, пред които е изправен съвременният инженер, проучват се някои от големите неразрешени проблеми на инженерството. Учениците разширяват своите академични умения, разбирането си за теоретичните концепции чрез практически задачи и изследват различни инженерни отрасли. Насърчава се разглеждането на инженерството като мултидисциплинарен предмет, основаващ се на научната теория и математика, за да разбират и разработват технически решения.

Осигурява се настаняване, хранения, обучение и културна програма, сертификат. Групите са максимум до 15 ученици и минимум 20 часа обучение на седмица.

 

Настаняване:

Учениците се настаняват в комфортни единични или двойни стаи – момичетата и момчетата са разделени. В общежитието има и редовни студенти на университета, като така учениците ще могат да вкусят какво би могло да бъде, ако и те станат студенти в университета. Баните обикновено се споделят от учениците от един и същи пол, а някои стаи имат самостоятелен санитарен възел.

 

Начални дати и цениза две седмици:

30 юни – 13 юли 2019, 4 595 GBP(St Edmund’s College)

14 юли – 27 август 2019, 4 595 GBP (St Edmund’s College)

28 юли – 10 август 2019, 4 595 GBP (St Edmund’s College)

Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang