БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЛЕТЕН КУРС ЗА БИЗНЕС И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО С OXFORD ROYALE ACADEMY

Държава: Англия
Град: Кеймбридж
Езиков Център: Oxford Royale Academy
Възраст: 16-18 години
Подробности:

През лятото ученици от цял свят се присъединяват към летните школи на училището Оксфорд Роял, където в продължение на две седмици участниците имат възможността да изучават избраните от тях дисциплини по-задълбочено от всякога. Обучението е от 20+ часа на седмица. Организират се разнообразни културни дейности и екскурзии до исторически забележителности на Великобритания, дебати с лидери, политици, учени и бизнесмени.

 

Курс за бизнес и предприемачество:

Курсът предлага две седмици изучаване на икономика и бизнес мениджмънт във вдъхновяващата лятна школа в Кеймбридж. Предназначен е за ученици на възраст 16-18 години, състоящ се от академични уроци по международен бизнес и групови дейност фокусирани върху лидерството. Насочен е към ученици, които планират да изучават бизнес в университета – бизнес лидерите на бъдещето! Преподават им се основните принципи на бизнес мениджмънта, икономиката и финансите в малки групи, както и счетоводството, маркетинга, човешките ресурси и бизнес етиката. Семинарните занятия развиват презентационните и лидерски умения на учениците. Програмата включва и конкурентен елемент, в който учениците работят по групи, за да проучат, проектират и пуснат на пазара нова бизнес идея.

Осигурява се настаняване, хранения, обучение и културна програма, сертификат. Групите са максимум до 15 ученици и минимум 20 часа обучение на седмица.

 

Настаняване:

Учениците се настаняват в комфортни единични или двойни стаи – момичетата и момчетата са разделени. В общежитието има и редовни студенти на университета, като така учениците ще могат да вкусят какво би могло да бъде, ако и те станат студенти в университета. Баните обикновено се споделят от учениците от един и същи пол, а някои стаи имат самостоятелен санитарен възел.

 

Начални дати и цениза две седмици:

30 юни – 13 юли 2019, 4 595 GBP(St Catharine’s College)

14 юли – 27 юли 2019, 4 595 GBP (St Catharine’s College)

28 юли – 10 август 2019, 4 595 GBP (St Edmund’s College)