БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

АНГЛИЙСКИ И АКАДЕМИЯ "СЛАВА" ВЪВ FUNCOAST WORLD

Държава: United Kingdom
Град: Skegness
Езиков Център: Английски и Академия "Слава" във Funcoast World - Anglophiles Academic
Възраст: 11-17
Подробности:

Anglophiles Academic е езиков център, който предлага летни лагери и езикови обучения в чужбина. Почти 40 години е на пазара и организира езикови курсове на английски език във Великобритания, Франция, Ирландия, САЩ, Канада, Китай и други страни. Неговата мисия е да осигури висококачествено преподаване и придобиване на опит от страна на младите хора. Да ги срещне с нови предизвикателства и да обогати живота им с емоции и удоволствие.

Funcoast World се намира в град Skegness (крайморски град в североизточна Англия) и предлага езикови лагери, които съчетават полезното с приятното. Центърът има басейн с водни пързалки, машини за вълни, джакузи, разходки с лодка и други водни забавления. Всеки може да се възползва и от огромния златист плаж, с който е известен града. На разположение на учениците са тенис кортове, игрища, WiFi, компютърни игри, дискотекa, стрелба с лък, боулинг, музикални шоута, кино. Всички обекти са обезопасени и под наблюдение.

Fame Academy & English е лятна програма (Юли и Август), която дава възможност за развитие на уменията в 3 области - танци, театър и пеене.

Dance Workshop – учениците придобиват и развиват умения и техники в различни модерни танци, включително джаз, фънки, стрийт, поп и градски танци.

Theatre Workshop – учениците развиват цялата гама от театрални умения, включително дикция и изразност, език на тялото, импровизация, изграждането на образ и много други.

Singing Workshop – учениците развиват умения като вокална техника, дишане, употреба на микрофон, слушане, музикална интерпретация, употреба на фрази, хармония в гласовете, импровизация и други.

И трите семинара се провеждат на всеки два дни, а понякога дори и всеки ден. Вечерите се организират различни занимания – филми, шоу за таланти, мини спортни състезания, викторини и много други групови игри.

В тази програма няма традиционни уроци по английски, но всеки ден на семинарите ще има учител по английски, който ще води уроци на тези, които имат интерес.

Учениците са настанени в модерни и комфортни мини-апартаменти между 2-6 човека в апартамент с включени 3 яденета на ден. 

Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang