БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЛЯТНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ В MILLFIELD SCHOOL

Държава: Англия
Град: Съмърсет
Езиков Център: Street, Bruton, Glastonbury
Възраст: 6-17
Подробности:

Училище Милфийлд е забележително място. Основано е през 1935г., а днес е едно от водещите независими училища за момчета и момичета на Обединеното кралство за деца на възраст между 2 и 18 години. Предоставя изключително и всеобхватно образование, което дава възможност на всяко дете да опита от всичко, което се предлага, да разбере какво му харесва и в кое е най-добро. Талантливият и всеотдаен персонал работи с учениците постоянно за постигането на тези цели и развиването на техния пълен потенциал. Милфийлд е изключително разнообразно по отношение на академичната, културната и спортната среда на своите ученици.

Летните курсове на училището приветстват децата да се съберат заедно за един вълнуващ микс от забавление, смях и нови преживявания. Предлага се голямо разнообразие от спортни и други дейности за деца на възраст от 6 до 17 години. Специален екип от служители гарантира, че курсовете са организирани на възможно най-висок стандарт и родителите могат да бъдат сигурни, че за децата им ще се грижат добре и ще се насладят на прекараното време в атмосферата на Милфийлд.

  •  База Street

Базата е една от водещите в Обединеното кралство, разположена в красивата провинция Съмърсет. Големият и модерен кампус има съоръжения от най-висок клас, включително басейн с олимпийски размери, езда, голф игрище, тенис център, зала за концерти,театър и художествена галерия. По-голямата част от пансионите са разположени на територията на базата. Основната цел е да се предостави на учениците увлекателно учене подходящо за техните способности. Могат да избират от три сутрешни курса на обучение: Основен английски, Подготовка за явяване на сертификат Cambridge (3 седмици)и Глобални млади лидери (изискуемо ниво B2), които се провеждат по 15 часа на седмица в понеделник, вторник, четвъртък, петък и събота. Всички учебни материали за курса са включени в цената на програмата. При успешното завършване на курсовете всички ученици получават академичен доклад и сертификат.

Учениците могат да избират и от допълнителни занимания следобед: допълнителен английски език, спорт и рекреационни дейности, като се доплаща по 80 GBP на седмица за тях.

Стартови дати:всяка неделя от 7 юли до 11 август 2019 (престой по 2, 3, 4 или 6 седмици )

Възраст: 12-17 години

Настаняване: Модерно настаняване в отделни къщи за момчета и момичета повечето, от които се намират на територията на базата. Стаите са единични със самостоятелен санитарен възел и двойни.

  •  База Bruton

Кампусът е разположен в провинцията Съмърсет, като се гордее с някои от фантастичните си съоръжения, уникална и оживена обстановка, осигуряваща уют и среда, която насърчава учениците да учат. Bruton е по-малка база, който предразполага за създаването на приятелства за цял живот. Той е идеалният кампус за тези, които искат да научат английски по гъвкав начин, предлагайки творческа и разнообразна комбинация от възможности за учене. Учениците могат да избират от различни програми така, че да приспособят своите предпочитания и интереси.

Предлагат се два курса: Курс фокусиран върху английски език (занятия, проекти, дебати, подготовка за изпити) и Курс фокусиран върху дейности (изкуства, музика, готварство, волейбол, тенис). Гъвкавата структура позволява на учениците да имат по-голяма свобода на избора.

Всяка седмица студентите създават свои собствени персонализирани програми, като избират опции, които ги интересуват, както от курса фокусиран върху английски, така и от курса с фокус върху дейностите. Учебните материали са включени в цената.

Стартови дати:всяка неделя от 7 юли до 28 юли 2019 (престой по 2, 3 или 4 седмици)

Възраст:12-17 години

Настаняване: Добре оборудвани пансиони, разположени в красивия кампус, отделно настаняване за момичета и момчета. Стаи с по 2, 3 и 4 легла.

  •  База Glastonbury

Разположена е в красива и безопасна местност на Съмърсет. Отлично съотношение на персонал/ученици, като те имат цялата подкрепа, удоволствие и безопасност, която се изисква. Огромна гама от фантастични съоръжения като тенис кортове, плувен басейн, езда и стена за катерене. Кампусът е идеален за деца, които искат да се потопят в духа на Великобритания, тъй като има толкова много да се види и направи не само в базата, но и в района.

Предлага се по 15 часа на седмица обучение по английски език. Всички ученици посещават занятията сутрин по 3 часа в понеделник, вторник, сряда, петък и събота с обучени учители. На всяка група има по двама учители, за да свикнат с различните начини на преподаване и акценти.

Може да се избира от допълнителни спортни и рекреационни дейности, като се доплаща по 80 GBP на седмица. Всички учебни материали са включени в цената на програмата.

Стартови дати:всяка неделя от 7 юли до 18 август 2019г. (престой по 2, 3, 4 и 6 седмици)

Възраст:6-11 години

Настаняване: Идеално за по-малки деца, като повечето пансиони са базирани на територията на университета. Има отделни пансиони за момичета и момчета. Стаите са с по 2, 3, 4, 5 и 6 легла.

Цени на курсовете:

  • 2 седмици – 2725 GBP
  • 3 седмици – 3895 GBP
  • 4 седмици - 4885 GBP
  • 6 седмици – 7050 GBP