БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЛЯТНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ В ST. EDMUND'S COLLEGE

Държава: Англия
Град: Хартфордшър
Езиков Център: St. Edmund's College
Възраст: 10-17 години
Подробности:

Колежът е разположен в Хартфордшър и е основан през 1568 година и е най-старото католическо училище в Англия. Територията на колежа е 400 акра, като има отлична транспортна мрежа до Лондон и близките градове. Намира се на 20 минути от летище Станстед.

Училището цени академичните успехи и лични постижения на учениците си. Гордее се с постиженията им на GCSE и A levels.

Колежът “Свети Едмънд” предлага и летни програми за ученици от 10 до 17-годишна възраст. Осигурява образователни курсове в комбинация с възможности за забавление, релаксация и свободно време. Включени са по 20 часа на седмица класно обучение, пълен график на дейности извън базата и дни за екскурзия всека сряда и събота. Предлага се пълно интегрирано преживяване: образование, забавление, настаняване, здравеопазване, упражнения и артистични изяви.

Всички деца пристигат в неделя и заминават в събота. Посрещането от летището е организирано от колежа, като трансферите са безплатни между летищата Лондон Лутън, Станстед и Хийтрол между 9 и 17 часа в деня на пристигане и заминаване.

Стартови дати, цени и настаняване:

  • От 7 юли до 27 юли 2019 – 3 500 GBP (три седмици)
  • От 7 юли до 17 август 2019 – 6 800 GBP (шест седмици)
  • От 28 юли до 17 август 2018 – 3 300 GBP (три седмици)

Цената на програмата включва 3 пълни седмици обучение, 3 целодневни посещения с образователна цел, 2 пъти екскурзии за посещение на забележителности и пазаруване и едно посещение на театър.

Пълен пансион в двойни стаи, като се поделя от ученици на една възраст, но от различна националност. Осигурено е ежеседмично пране. Таксата за записване също е включена, както и учебните материали, туристическа и медицинска застраховка и трансфер от летището, при пристигане в неделя и заминаване в събота.

Не са включени джобните пари.

Курсове

Предлага се голямо разнообразие от курсове като: подготовка за IELTS, подготовка за Trinity GESE, Trinity ISE, подготовка за Кембридж, подготовка за LanguageCert, подготовка за кандидатстване в английски училища, както и курсове като конна езда, голф, ски и сноуборд, водни и извънкласни дейности и хранителни технологии.

Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang