БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

АНГЛИЙСКИ И ВИДЕО ИГРИ В LEICESTER UNIVERSITY

Държава: United Kingdom
Град: Leicester
Езиков Център: Английски и видео игри в Leicester University - Anglophiles Academic
Възраст: 11-17
Подробности:

Anglophiles Academic е езиков център с повече от 40 години опит, който предлага летни лагери и езикови обучения във Великобритания, Франция, Ирландия, САЩ, Канада, Китай и други страни. Неговата мисия е да осигури висококачествено преподаване и придобиване на опит от страна на младите хора. Да ги срещне с нови предизвикателства и да обогати живота им с емоции и удоволствие.

Leicester University е един от водещите британски университети, разположен в East Midlands на 100 мили северно от Лондон. Университетът има добре оборудвана база, която включва игрища за футбол, ръгби, крикет, тенис, баскетбол, волейбол, писта за бягане, фитнес, танцово студио, а в близост има и плувен басейн.

Leicester University English & Creation of Video Games е лятна езикова програма (Юли и Август), която едновременно с практикуването на английски език, включва 20 часа създаване на компютърни игри и дава възможност за усъвършенстването на умения като скриптиране, графичен дизайн, произвеждане на игри и други. Организира се и отборна работа, която кара учениците да анализират техниките използвани в успешни игри и същевременно да се забавляват.

В езиковата програма са заложени 27 часа английски. Нивото на владеене на езика на учениците се проверява при пристигането им, след което те се разпределят в групи от 12-16 човека. Учителят адаптира материалите и техниките на преподаване към индивидуалните нужди на всяка група. Специално се набляга на говорене и слушане. Целта на центъра е да направи ефективно всекидневното общуване на английски език.

Едновременно с обучението по езика и създаването на видео игра, учениците имат целодневни екскурзии всяка седмица с цел опознаването на местността. Центърът предлага и голямо разнообразие от спортни занимания – футбол, ръгби, тенис, баскетбол, волейбол,атлетика, плуване. На разположение са спортен салон и зала за танци.