БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ВОЛЕЙБОЛЕН ЛАГЕР

Държава: Англия
Град: Portsmouth
Езиков Център: TASIS
Възраст: 8-12г. / 16-22г.
Подробности:

Волейболът е една от най-добрите игри създадени някога. Волейболът е една от най-трудните – ако не най-трудните – игри за усъвършенстване. На повечето хора им отнема няколко години, за да достигнат конкурентно ниво на игра. Лагерът за волейболно развитие е готов да ти помогне да постигнеш точно това.

Предлагат се седем нива на обучение в зависимост от уменията и възрастта – от 8-12-годишни, които никога не са играли до 16-22, които се състезават на най-високите нива.

Провежда се въвеждащ курс, съчетан със забавни дейности, демонстрации и запознаване с основните правила на играта.

Лагерът предлага:

  • възможност за подобряване на езиковите умения едновременно със спортните. Работи съвместно с ТАСИС – международно езиково училище в Англия. Групите се формират по възраст, средно по 14 деца в група, като минават едно ниво на обучение – от A1 до C2. Провежда се предварителен изпит, при пристигане в лагера, за определяне нивото на учениците. Обучението включва презентации, упражнения за слушане и писане, ролеви игри, диктовки и групови дискусии с участници от над 35 нации.
  • Предлагат се различни тематични курсове, в които могат да се включат учениците – от филми, дигитална фотография до театрални умения, роботика, изкуство, дизайн, спорт и други. Езиковото обучение протича в рамките на една седмица от спортния лагер, като има възможност за допълнително – от три до шест седмици.

 

Обучението е съчетание от забавление, структурирана програма, дисциплина и уважение към съотборниците. Лагерът може да те научи на нов подход към играта – да те направи по-добър играч. За да се постигнат резултати, от първостепенно значение е самодисциплината. Няма пряк път до успеха, но търпението и всеотдайността водят до него.

 

Дати за заминаване:  започват от ранна пролет до есента

Такса: според избраното ниво на обучение