БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЛЯТНА ЕЗИКОВА ВАКАНЦИЯ В LIDDINGTON

Държава: Англия
Град: Liddington
Езиков Център: Ардмор
Възраст: 9 - 17год.
Подробности:

Повече от 30 години Ардмор помага на ученици от цял свят да живеят в междукултурна среда и усъвършенстват своя английски език  непринудено. Училището предлага летни езикови лагери, покриващи най-високите стандарти на обучение.  

Езиковият център се грижи за всички нужди на учениците по време на езиковия лагер - летищни трансфери, настаняване, обучение, извънкласните дейности и екскурзии, които гарантират, че учениците ще прекарат една незабравима лятна ваканция, като същевременно това ще осигури спокойствие на техните родители. 

През 2017 година над 10 000 ученици от над 43 държави са посетили езиковите лагери, организирани от Ардмор. Тези лагери дават възможност на учениците не само да учат и практикуват английския си език, но и да намерят приятели от различни държави, да научат повече за различните култури и да прекарат едно невероятно лято в Англия. 

Ардмор има 17 летни езикови центъра в Обединеното кралство и всички програми, които се предлагат в тези центрове, са акредитирани от Британския съвет. Центровете на училището са разположени от Единбург до Брайтън, както и на ключови места за обучение като Лондон, Оксфорд и Кеймбридж. Училището предлага широка гама от курсове и места на провеждането им за ученици на възраст между 9 и 17 години. 

Лидингтън е фантастичен модерен център за приключения, разполовен на обширна площ и на удобно разстояние от Бат, Оксфорд, Уиндзор и Лондон. 

Специализираните приключенски дейности, които се провеждат в този център, придават огромен акцент върху изграждането на доверие и подобряването на уменията за разговорен английски език, създавайки приятелства в същото време. Курсовете са предназначени за насърчаване на лидерството и работата в екип, умения съчетаващи забавно и личностно развитие в безопасна, поддържаща среда. 

 

Програмата включва:

  • 15 часа седмично обучение по английски език;
  • Еднодневни екскурзии до Лондон, Оксфорд, Бристол;
  • Полудневни екскурзии до Уиндзор, Бат и Челтнъм;
  • Разнообразни следобедни и вечерни занимания в училището.

 

Местоположение:

Училището се намира на 1 часа от летище Лондон Хийтроу.

Благоприятна среда:

  • Настаняване в стаи по четирима, със самостоятелни бани и тоалетни;
  • Просторни места за отдих и почивка;
  • Спортни игрища, съоръжения за катерене, закрит плувен басейн, спортна зала, технологичен център и пр.

 

Цена на програмата „Adventure English”: 

2 седмици -  GBP 1570                                                             

3 седмици -  GBP 2350                                   

Цена на програмата „Football Academy”: 

2 седмици - GBP 1714

3 седмици - GBP 2570

 

Стартови дати: 1.07, 15.07.2018