БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК В LEICESTER UNIVERSITY

Държава: United Kingdom
Град: Leicester
Езиков Център: Интензивен курс по английски език в Leicester University - Anglophiles Academic
Възраст: 18+
Подробности:

Anglophiles Academic е езиков център, който предлага обучение и приключение едновременно. Почти 40 години е на пазара и организира езикови курсове на английски език във Великобритания, Франция, Ирландия, САЩ, Канада, Китай и други страни. Неговата мисия е да осигури висококачествено преподаване и придобиване на опит от страна на младите хора. Да ги срещне с нови предизвикателства и да обогати живота им с емоции и удоволствие.

Leicester University е един от водещите британски университети, разположен в East Midlands на 100 мили северно от Лондон. Университетът има добре оборудвана база, която включва игрища за футбол, ръгби, крикет, тенис, баскетбол, волейбол, писта за бягане, фитнес, танцово студио, а в близост има и плувен басейн. Leicester University English Intensive Course е целогодишна програгама, която включва интензивно изучаване на английски език, различни развлекателни занимания и екскурзии. Висококвалифицирани учители провеждат уроците, чиято цел е да повиши самочувствието на участниците в използването на писмен и говорим английски. Силно се набляга на:

  • Граматика
  • Говорене и слушане
  • Разбиране
  • Произношение
  • Синтаксис
  • Лексика
  • Използване на идиоми
  • Всяка друга сфера на езика, която ученикът пожелае.

 

Преди курса се изпраща въпросник до учениците, за да се установи какви са бъдещите им планове за професионално развитие. Това помага на учителя да адаптира материалите и техниките на преподаване към индивидуалните езикови нужди, изисквания и интереси. Първата сутрин от престоя се провежда IELTS тест за да се установи нивото на ученика, а при завършване на програмата се попълва друг тест с цел оценка на прогреса. Всеки получава обстоен репорт от своя учител.

Курсът включва 5 часа английски на ден, пет пъти в седмицата, общо 50 часа на курс. Максималният брой на ученици в група е 10.

Учениците ще живеят в кампуса на университета и ще им бъде осигурена закуска, обяд и вечеря.

Също така в програмата се включват 2 целодневни екскурзии.

Редом с обучението участниците могат да практикуват различни спортове – футбол, ръгби, тенис, баскетбол, волейбол,атлетика, плуване. На разположение са спортен салон и зала за танци. Веднъж седмично се организира екскурзия за опознаване на региона.