БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

СПОРТНА АКАДЕМИЯ В LEICESTER UNIVERSITY

Държава: United Kingdom
Град: Leicester
Езиков Център: Спортна академия в Leicester University Anglophiles academic
Възраст: 11-17
Подробности:

Anglophiles Academic е езиков център, който предлага летни лагери и езикови обучения в чужбина. Почти 40 години е на пазара и организира езикови курсове на английски език във Великобритания, Франция, Ирландия, САЩ, Канада, Китай и други страни. Неговата мисия е да осигури висококачествено преподаване и придобиване на опит от страна на младите хора. Да ги срещне с нови предизвикателства и да обогати живота им с емоции и удоволствие.

Leicester University Sports Academy е микс от английски език, различни спортове, в които да специализират участниците, развлекателни занимания и екскурзии, и се провежда само през Юли и АвгустLeicester University е един от водещите британски университети, разположен в East Midlands на 100 мили северно от Лондон.Университетът има добре оборудвана база, която включва игрища за футбол, ръгби, крикет, тенис, баскетбол и волейбол, писта за бягане, фитнес, танцово студио, а в близост има и плувен басейн. Програмата предлага микс от английски и спорт:

  • English & RugbyAcademyфизическа подготовка, техники, тактики, развитие на сила и скорост.
  • English & Football Academy – усъвършенстване на индивидуални и групови умения. Развиване на техниките за подаване, финтиране, защита, атака, контрол над топката и други.
  • English & Tennis Academy – физическа и психическа подготовка. Усъвършенстване на ударите – бекхенд и форхенд, сервиране, използване траекторията на топката и други.

 

Тренировките за трите вида спорт се провеждат на малки групи  под ръководството на специализирани преподаватели.

Обучението по английски включва 27 часа за двуседмичен престой и 36 за триседмичен. Нивото на учениците се проверява чрез тест на първия ден, след което те се разпределят в групи между 12-16 човека. Учителят адаптира материалите и техниките на преподаване към индивидуалните нужди на всяка група. Курсът включва изучаването на статии, разиграване на сценки, игри, водене на дискусии, употреба на идиоми, изучаване на граматика и лексика свързана със спортовете, в които участват учениците. Специално се набляга на говорене и слушане. Целта на центъра е да направи ефективно всекидневното общуване на английски език. Учебните материали са осигурени, а също и местен транспорт.

Учениците ще живеят в кампуса на университета и ще им бъде осигурена закуска, обяд и вечеря.

Има по една екскурзия до Лондон и Оксфорд всяка седмица.