БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

МЕЖДУНАРОДНИ ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ МАККЕНЗИ

Държава: Шотландия
Град: Edinburgh
Езиков Център: Mackenzie School of English
Възраст: 12-17
Подробности:

Училището по английски език Маккензи е независима, семейна организация в Единбург, столицата на Шотландия. Летните програми са за младежи на възраст между 12-17години. Акредитирано от Британския съвет, членове на English UK и Young learners English UK, това училище е едно от двете в Единбург за чуждоезиково обучение по английски език. С повече от 10 години опит в сферата, мотото им е „Да изградим общност, където младите хора да бъдат ценени и окуражавани да постигат по-високи резултати и не само да са били на лятно училище, а да имат един незабравим спомен за цял живот.”

Уроците са базирани на интересни теми за всеки един от младежите, като учителите опознават всеки един индивидуално и се набляга на разговорните умения, като се провеждат различни дискусии – творчески задачи, подготвяне и представяне на ролеви игри, решаване на проблеми, разказване на истории и други.

Дейностите предлагани от Маккензи са свързани с отборни игри, разглеждане на културни забележителности и различни предизвикателства, които да поддържат учебния процес интересен и забавен. Посещенията на културни забележителности е обвързано с разнообразни въпроси, фото и видео задачи. На 5 от културните посещения и дейности на младежите се предоставят iPad minis, което играе важна част в обучението.

Лятното училище в Единбург с домашен престой, се намира в околността Leith, където учениците имат възможност да добият международен опит.

В цената на програмата са включени:

  • 15 урока General English в международни класове
  • пълен пансион в двойна или тройна стая в приемно семейство
  • Обяд, на територията на училището или в приемното семейство в зависимост от деня от седмицата
  • културна програма, както и такава за различни занимания
  • автобусни билети за Единбург и околностите му
  • сертификат за завършения курс
  • пакет за добре дошли

Цена на програмата – спрямо периода на лятното училище:

7 нощи - £820

14 нощи - £1620

21 нощи - £2420

27 нощи - £3165