БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЕЗИКОВИ ЛАГЕРИ CAVENDISH

Държава: Англия
Град: Bournemouth - London - Oxford - Southbourne
Езиков Център: Cavendish school of english
Възраст: 10-18
Подробности:

Cavendish School е основано през 1983г. То предлага езикови курсове и лагери със специализирани интереси. Обучението е практически насочено, като преподавателите отделят специално внимание на всеки записал се,спрямо неговото ниво на езика и желанието му за развитие. Основната сграда се намира в Bournemouth, 3-те елегантни викториански сгради са идеалното място за спокойна,приятелска и неформална среда за обучение. Cavendish School има училища из цяла Великобритания, а също така и Малта.

 Младежките лагери организирани от Cavendish School са с продължителност от 1 до 10 седмици. Учениците имат възможността да обогатяват знанията си по английски език в една неповторима атмосфера, като учебните занятия са разнообразени с екскурзии, социални мероприятия и състезания. Cavendish School имат за цел да потопят своите ученици в културата, бита и историята на Великобритания. Екскурзиите са организирани с присъствието на аниматор, осигурен транспорт и се посещават по-известните градове – London, Oxford, Winchester, Salisbury, Stonehenge, Southampton, Portsmouth имного други. Настаняването може да бъде в приемно семейство в двойна стая или в резиденция. Храненията са включени в цената на всяка една програма. Има стандартни лагери или premiumтакива.

Видове програми:

Bournemouth Стандартни и Premium Младежки лагери

Езикови курсове с многобройни екскурзии даващи възможност на учениците да се потопят в културата и бита на Великобритания. Провеждат се в Bournemouth. Продължителността им е 1-10 седмици. Обучението по английски включва между 20 и 22 урока седмично. Групите саот по 15 човека. Летните курсове са стандартни или premium.

Стандартните се провеждат от юни до септември, има 20 урока седмично по английски. При престой от 2 седмици има 7 екскурзии (2 целодневни и 5 полудневни, като една от екскурзиите е до Лондон). Цената на програмата е:

 • 13-17г.  £485/седм. с настаняване в приемно семейство;
 • 10-17г. резиденции £569/седм.

Premium лагерите се провеждат от юни до септември, има 22.5 урока седмично по английски език. При престой от 2 седмици има 9 екскурзии (3 целодневни и 6 полудневни, като две от екскурзиите са до Лондон). Цената на програмата е:

 • 9-17г. £539/седм. с настаняване в приемно семейство – вкл. се транспорта до и от приемното семейство (до 4пъти/ден) и се предоставят билети за градския транспорт.
 • 10-17г. £625/седм. с настаняване в резиденция.

 

Интензивен летен лагер

Този курс е само за напреднали ученици. Съдържа малко по-малко извънкласни дейности и повече учебни часове. Може, също така, да се използва за подготовка за изпити. Провежда се между юли и септември. Възрастовата граница е между 16-18г. Продължителността е 2 седмици, включва 55 урока(37 часа).Групите са от по 15 човека. Дейностите включват – 8 екскурзии (2 целодневни и 6 полудневни, 1 екскурзия до Лондон), 10 вечерни събития. При настаняване в приемно семейство цената е £579/седмица с включени пътни разходи, а при настаняване в резиденция £665/седмица.

 Brighton-Ardingly Premium летен лагер

Ardingly collegeе едно от най-добрите училища в Англия. Намира се в непосредствена близост до центъра на Brighton. Колежът има голяма собствена площ включваща езеро, църква, театрална сграда, няколко футболни игрища, баскетболно игрище и тенис кортове, басейн с олимпийски размери и голяма спортна зала. Настаняването е в непосредствена близост, като учениците имат достъп до общи помещения с телевизия и безплатен Wi-Fi. Възрастовите граници са 8-17г. Продължителността може да бъде между 1и 8 седмици. Провежда се между юли и август месец. Обучението е 24 урока (16 учебни часа) седмично. Групите са по 10 човека. При престой от 2 седмици има 6 екскурзии (3 целодневни и 3 полудневни), 8 дневни и 14 нощни дейности, сред които са: състезания по плуване, каякинг, гребане, дискотека, караоке, филмови и quiz нощи. Цената на лагера е £775 на седмица.

 Brighton-Ardingly Lego® летен лагер

Информацията за Brighton-Ardingly Premium летен лагер важи и за този лагер. С някой разлики - възрастовата граница е 7-10г. и 11-13г. Обучението е 24 урока, като те са интерактивни Lego® уроци. Продължителността може да бъде между 1-4 седмици. Провежда се между юли и август месец. Лагера има включено 1 посещение до Legoland Windsor®в допълнение на останалите посещения и екскурзии. Цената на лагера е £825на седмица.

 London-Hatfield летен лагер

Университета Hertfordshire има модерен, напълно безопасен кампус в покрайнините на Лондон, като централната част на града може да бъде достигната изключително бързо. Великолепна възможност да се потопите в британската култура и начин на живот и същевременно да обогатите знанията си по английски език. Всички помещения – спални, столова, учебни зали се намират в рамките на кампуса и са на пешеходно разстояние. Университета е много добре оборудван, има футболни игрища, тенис кортове, басейни, спортни зали, възможност за посещаване на курсове по скално катерене. Има включени 3 храненията на ден. Възрастовата граница за този лагер е 10-17г. Продължителността е между 1 и 6 седмици. Обучението по английски език е в рамките на 24 урока (16 часа) седмично. Групите са по 10 ученика. Провежда се между юли и август месец. При двуседмичен престой има 6 екскурзии (3 целодневни и 3 полудневни) също така всяка седмица се прави посещение на Лондон, 8 дневни и 14 нощни забавления. По желание се прави посещение на Warner Bros Harry Potter studio. Другите дейности са:

 • състезания по плуване
 • волейболен турнир
 • социални мероприятия – кино, караоке и др.

 

 Oxford Premium летен лагер

Университета Оксфорд дава възможност на тийнейджърите да се потопят в живота на студентите, като фантастичната му локация е микс от съвременен и автентичен кампус в центъра на Оксфорд. Затворен комплекс, в който може да се намери всичко необходимо за пребиваването на учениците, дава възможност за многообразни забавления на открито. Само на 1час от Лондон, и в близост до други страхотни места като родния град на Шекспир.

Провежда се между юли и август месец, възрастовата граница е 12-17г. Продължителността е от 1 до 7 седмици. Обучението е 24 урока (16 часа) седмично. Групите са от максимум 14 ученика. Дейностите за престой от 2 седмици са 6 екскурзии (3 целодневни и 3 полудневни) включително плаване с кораб по река Thames.

Цената на лагера при настаняване в резиденция в стая със самостоятелен санитарен възел е £799; при настаняване в стаи с общи санитарни помещения на етажа е £740. Допълнителни развлечения биха могли да бъдат:

 • ледени кънки
 • състезания по плуване
 • волейболен турнир
 • Дискотека, Караоке вечер, Филмови и Quiz нощи

 

Футболен лагер

Футболните лагери са комбинация  от уроци по английски и футболни тренировки в рамките на 2 седмици за тийнейджъри на възраст 11-17г. Включват се 40 урока по английски и над 26 часа футболни тренировки, които се водят от квалифицирани треньориот футболния клуб на Poole Town FC. Тренировките са разделени в 7 дни от по 3 часа и един мач срещу английски футболен отбор в края на лагера. Групите са по 15 ученика. Мястото на провеждане е  Cavendish road и/или Southbourne. Има включени 6 екскурзии и 8 вечерни мероприятия. Цената на програмата е £549/седм. в приемно семейство, като е включен транспорта.

Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang