БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЛЯТНА АКАДЕМИЯ ПО ТЕНИС

Държава: Великобритания
Град: Истборн; Беркшир
Езиков Център: Ардмор
Възраст: 9-17години
Подробности:

  Повече от 30 години Ардмор помага на ученици от цял свят да изживеят своята мечта учейки английски език. Училището предлага летни езикови лагери, покриващи най-високите стандарти на обучение.

  Обучението на учениците в лятната академия по тенис се основава на база на техните способностите и е насочено към развиването на уменията им чрез комбинация от тактически тренировки, добро познаване на корта и разиграване на конкурентни мачове.

 Всяка тричасова спортна сесия има различна тема и винаги завършва с едночасов мач, за да могат учениците на приложат на практика, това което са научили.

 Академията се провежда в Университета Брайтън или Колежа Беркшир.

Кой може да участва?

 Академията е подходяща за деца от 9 – 17 годишна възраст. Ученици от цял свят се връщат всяка година, за да подобрят уменията си по английски език и тенис, докато се обучават от едни от най-добрите треньори от Девъншир Парк Тенис Клуб и други известни британски тенис клубове.

Какво е включено в курса?

  • 12 часа обучение по тенис от висококвалифицирани учители;
  • 1 целодневна екскурзия на седмица;
  • 1 полудневна екскурзия на седмица.

 

 Академията по тенис на Ардмор се гордее, че е партньор с Living Tennis, която е основана през 2012 година. Living Tennis предлага курсове по тенис на много високо ниво за всички възрасти. Един от основателите на Living Tennis – Джейми Делгадо, сега треньор на Анди Мъри, е помогнал за развитието на програмата по тенис за всички участници.

Настаняване – центъра предлага настаняване в общежитие или в приемно семейство в зависимост от мястото, на което се провежда академията.

 Цена за 7 нощувки:

  • в общежитие с общ санитарен възел  - £885;
  • в приемно семейство - £785.

 

Стартова дата: 1 юли и 12 август.

Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang