БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЕЗИКОВА ВАКАНЦИЯ С АНГЛИЙСКИ И ЕКСТРЕМНИ СПОРТОВЕ

Държава: United Kingdom
Град: Milton Keynes, Plymouth, Nottingham, Peterborough, Bury
Езиков Център: Езикова ваканция с английски и екстремни спортове - Anglophiles Academic
Възраст: 11-17 years old
Подробности:

Anglophiles Academic е езиков център, който предлага летни лагери и езикови обучения в чужбина. Почти 40 години е на пазара и организира езикови курсове на английски език във Великобритания, Франция, Ирландия, САЩ, Канада, Китай и други страни. Неговата мисия е да осигури висококачествено преподаване и придобиване на опит от страна на младите хора. Да ги срещне с нови предизвикателства и да им обогати живота с емоции и удоволствие. Центърът предлага креативни и интересни програми в няколко Великобритански градове – Bury, King's Lynn, Luton, Milton Keynes, Nothingham, Peterborough, Plymouth, Spalding and Wisbech. Изборът на място на обучение зависи от свободните места в съответния център и изборът на програма.

English & Adventure Sports е лятна програма, която се провежда през Юли и Август. Тя включва 24 часа английски език за целия престой, следобедни занимания и екскурзии. Нивото по английски език на учениците се проверява чрез тест на първия ден, след което те се разпределят в групи от 12-16 човека. Учителят адаптира материалите и техниките на преподаване към индивидуалните нужди на всяка група. Курсът включва изучаването на статии, разиграване на сценки, игри, водене на дискусии, употреба на идиоми, изучаване на граматика и лексика свързана със спортовете, в които участват учениците. Специално се набляга на говорене и слушане. Целта на центъра е да направи ефективно всекидневното общуване на английски език.

Спортните дейности включват скачане с парашут, сноуборд, ски, скачане на трамплин, скално катерене, водни ски, ходене по въже на високо, картинг и др. Има 2 целодневни екскурзии, като тези в Бристол, Манчестър и Ливърпул включват обиколка на местните туристически и търговски обекти. Другата екскурзия е до увеселителен парк.  

Учениците се настаняват при специално избрани английски семейства, които им осигуряват 3 хранения на ден.   

 

Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang