БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО АНГЛИЙСКИ КЛУБ 4, КЛУБ 5 И ONE-TO-ONE

Държава: United Kingdom
Град: Bury; King's Lynn; Luton; Milton Keynes; Nothingham; Peterborough; Plymouth; Spalding and Wisbech
Езиков Център: Интензивен курс по английски Клуб 4, Клуб 5 и one-to-one - Anglophiles Academic
Възраст: 11-17 years old
Подробности:

Anglophiles Academic е езиков център, който предлага летни лагери и езикови обучения в чужбина. Почти 40 години е на пазара и организира езикови курсове на английски език във Великобритания, Франция, Ирландия, САЩ, Канада, Китай и други страни. Неговата мисия е да осигури висококачествено преподаване и придобиване на опит от страна на младите хора. Да ги срещне с нови предизвикателства и да им обогати живота с емоции и удоволствие.

Центърът предлага креативни и интересни програми в следните градове във Великобритански – Bury, King's Lynn, Luton, Milton Keynes, Nothingham, Peterborough, Plymouth, Spalding and Wisbech. Изборът на място на обучение зависи от свободните места в съответния център и дадената програма.

Intensive English е пролетно-лятна програма, която се провежда през Април, Юли и Август. Тя включва 12 часа на седмица английски, следобедни занимания и екскурзии. В началото, учениците правят тест по английски, който да определи тяхното ниво и се разпределят по групи според резултатите. Има няколко опции на обучение:

  • Club 4 (деца от 11-17г.) – групите се състоят от 4 човека със сходно ниво на английски. Екипът от висококвалифицирани специалисти влага много енергия за да направи часовете приятни и интересни. Набляга се на говорене и слушане, както и на основни граматически правила. Целта е учениците да придобият самочувствие при ежедневната си комуникация. Всички материали за курса са осигурени.
  • Club 5 (деца от 11-17г.) -  групите се състоят от 5 човека със сходно ниво на английски. Екипът от висококвалифицирани специалисти влага много енергия за да направи часовете приятни и интересни. Набляга се на говорене и слушане, както и на основни граматически правила. Целта е учениците да придобият самочувствие при ежедневната си комуникация. Всички материали за курса са осигурени.
  • 1 student to 1 teacher (14-17г.) – обучението се провежда на индивидуална база. Когато няма уроци, приемното семейство помага на ученика да опознае града и околността, което ще му предостави чудесна възможност да практикува английския си в ежедневни ситуации. Също така на ученика ще му бъде предоставена и карта за градски транспорт. Тази опция е за по-самостоятелни и инициативни ученици и не включва развлекателни занимания и екскурзии, но такива могат да бъдат организирани при договорка със семейството.

 

Следобедните занимания включват спорт (плуване, тенис, бадминтон, тенис на маса, скуош, боулинг, кънки на лед и други). Има една целодневна екскурзия на седмица и пътувания с цел опознаване на околността.

 Учениците се настаняват при специално избрани английски семейства, които им осигуряват 3 хранения на ден.   

 

Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang