БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

ЕЗИКОВ ЛАГЕР - SAINT PETER'S UNIVERSITY

Държава: United States of America
Град: New Jersey
Езиков Център: Ardmore Language Schools
Възраст: 13-17
Подробности:

Университетът, основан през 1872 година, е образователен хуманитарен колеж, намиращ се в една прекрасна градска среда. Добре оборудвания кампус се простира на 25 дка и е разположен в сърцето на Джързи Сити, само на няколко минути от Ню Йорк.

Ню Йорк е само на кратко пътуване с влак, като за 20 минути се стига до центъра. Има само няколко града в света, които могат да се доближат до забележителностите и вълнението , което Ню Йорк може да предложи.

 

Програмата включва/на седмица/:

 • 15 часа уроци по английски език /максимум 15 ученика в клас/;
 • Настаняване с пълен пансион;
 • Една целодневна и 3 полудневни екскурзии;
 • Програма от разнообразни социални и развлекателни дейности.

 

Настаняване:

 • Двойни или тройни стаи с климатик и общи помещения;
 • Салон за отдих на всеки етаж;
 • Пълен пансион – закуска, обяд и вечеря, с брънч в Събота/20 ястия на седмица/; опакован обяд за екскурзиите;
 • Настаняване в приемни семейства – внимателно подбрани приемни семейства в Ню Йорк, пълен пансион,  всекидневен транспорт.

 

Благоприятни условия:

 • Безопасен кампус;
 • Модерна столова;
 • Библиотека;
 • Модерни аули за лекции;
 • Магазин в кампуса;
 • Голям физкултурен салон;
 • Голям закрит плувен басейн;
 • Закрити тенис игрища.

 

Програма „Multi Activity”:

Тази програма е перфектния избор за ученици, които искат да участват в най-различни спортове и дейности по време на престоя си. Учениците ще комбинират своите 15 часа уроци на седмица с разнообразна програма от дейности. След своя избор,те ще са разпределени в групи с международни ученици и по този начин те ще упражняват езика и ще създадат нови приятелства. Всички дейности ще са организирани от персонала и ще се водят на английски език, като това дава възможност на учениците да придобият увереност в комуникативните си умения извън класната стая.

 •   Уроци по английски език: 15 часа на седмица( по 3 часа, пет дена в седмицата);
 •   Спортни занимания, групови проекти: Може да се осъществяват сутрин или следобед, като включват: футбол, тенис, плуване, баскетбол, бейсбол, волейбол и изкуства;
 •   Вечерни занимания: шоу на талантите, образователни игри, спортни турнири; казино вечери, парти вечери, игри за новодошли и др.;
 •   Екскурзии: 1 целодневна и 1 полудневна на седмица.

 

Академия за лидери:

Тази академия има за цел да разшири мирогледа на учениците, да ги мотивира да постигат и да придобият нови качества, които да им помогнат да станат бъдещи лидери. Учениците ще посещават различни семинари, лекции, провеждани от гости-говорители и ще имат възможността да посетят държавни и бизнес организации.

Предметите в академията ще включват публично говорене, решаване на проблеми, умения за водене на преговори, като всички са структурирани, така че да подготвят учениците за тяхното бъдеще.

Академията, предназначена за международни ученици на възраст между 14 и 19 години, помага на учениците да учат и да израстнат като личности. Престоя им в академията включва вълнуващи екскурзии, симулации, проучвания, презентации и лекции.

 

Баскетболна академия:

Програмата е насочена към играчи от всички възрасти и е предназначена както за момчета, така и за момичета.

Треньорите са високо – квалифицирани и имат огромен опит с играчи от всички възрасти. Специален акцент се поставя върху играта и изучаването на английски език. Академията предоставя отлични условия, както за тренировки, така и за отдих след натоварената програма.  Осигурено е настаняване с пълен пансион, както и други съоръжения като тенис кортове, спортна зала и плувен басейн.

Освен баскетболните си умения, учениците ще имат възможност да упражняват нивото си на английски език. Треньорите ще предават информацията на английски, а учениците ще посещават уроци по английски език 15 часа седмично.

 

Академия за танцово и театрално изкуство:

Академията предлага невероятна възможност за ученици със засилен интерес към сценичните изкуства да се съчетаят своите уроци по английски език с танцова програма и драма. Целта е да се осигури забавна, вълнуваща и безопасна среда за всяко дете,като развива актьорските си  и танцови умения, както и нивото на владеене на английски език.

Програмата е насочена към момчета и момичета на възраст между 13-19. Всяка година ученици от всички краища на света идват, за да развият своите умения. Талантливите инструктори предлагат много съвети и насърчение за всички ученици, независимо начинаещи или напреднали.Така че независимо дали учениците са незапознати със сцената или имат предишен опит, те със сигурност ще се насладят на този фантастичен курс.

 

Програма „Split Stay”:

Учениците, които пътуват до САЩ имат възможността да посетят 2 вълнуващи места по време на курса, като изберат програмата “Split Stay” до Сан Франциско и Лос Анджелис. Програмата съчетава 2 от най- оживените и вълнуващи дестинации, които учениците ще могат да посетят, докато упражняват своите знания по английски език. Те ще отседнат в внимателно подбраните университети в Бъркли, Сано Франциско и Лос Анджелис, близо до Бевърсли Хилс и Холивуд.