БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

BUCKY ADVENTURE – PLUMPTON COLLEGE

Държава: Великобритания
Град: Plumpton
Езиков Център: Bucksmore
Възраст: 13-16 години
Подробности:

Летен езиков лагер, съчетан с множество приключения и вълнуващи преживявания като разходки в планината, каякинг, колоездене и много други. В курсът могат да се включват кандидати между 13 и 16 години, без значение от нивото им на английски (обучение се предлага за всички нива).

Езиковото обучение съчетава важни граматически компоненти, широк спектър от лексика, дискусии, презентации и много други интерактивни задания. Учениците се научават да комуникират в реална среда, получават отлична подготовка при явяване на различни изпити, а накрая на програмата се явяват и на сертификат от Bucksmore, който ще им помогне в бъдещото им развитие.

Двуседмичната програма включва 6 вълнуващи преживявания, на които участниците ще имат възможност да се насладят. Не се изисква никакъв опит – учениците ще бъдат придружавани и инструктирани от специалисти. Ето и включените занимания:

-          Колоездене – невероятните възвишения South Downs са перфектното място за истински вълнуващо колоездене;

-          Рафтинг и каякинг – на езерото Ardingly кандидатите ще се научат да правят сами салове и да се спускат по течението с каяк;

-          Mountain Boarding – Така наречените mountain boards (приличащи на скейтборди, но с пневматични гуми) могат да се карат на разнообразни терени: планински склонове, обширни ливади и т.н.;

-          Конна езда и алпинизъм – Конната езда несъмнено ще е истинско приключение за участниците, особено ако им е за първи път. За авантюристите има специално построена стена, където могат да се преобразят на истински алпинисти;

-          Плаване – отново към красивото езеро Ardingly. Там участниците ще научат техниките на плаването  със специални лодки и ще се насладят на красотата на заобикалящата ги природа;

-          „Оцеляване през нощта” – нощните лагери винаги са били любими на всички деца. Организира се вечерен лагер на палатки и участниците ще трябва да се въплътят в ролята на оцеляващи. Ще се научат да палят лагерен огън, да си строят подслон и т.н.

Езиковото обучение съчетава основните компоненти на езика: слушане и четене с разбиране, писане и говорене. Правят се дискусии, проекти, които се представят пред аудитория, пишат се текстове на различни теми. Всичко това цели да развие максимално много умения у учениците – да могат да говорят езика свободно, да пишат правилно и да се държат правилно при комуникация с други хора.

Организират се екскурзии и обиколки както с развлекателни, така и с обучителни цели. Учениците ще имат възможност да разгледат забележителности в Лондон и Брайтън, както и да посетят известни местни увеселителни паркове като Thorpe Park. През целият период на програмата се състоят най-различни и забавни събития: спортни турнири, артистични проекти, състезания и т.н.

 

Таксата за програмата на седмица е £1160. В нея са включени:

 

-          Посрещане и ориентация при пристигане;

-          Едноседмичен езиков курс (18часа) + учебни материали;

-          Екскурзии  и развлечения;

-          Учебни чанти, карта за участие и гривна за участие;

-          Сертификат за участие на края на програмата.

Настаняването също е включено в цената на програмата:

-          Посрещане и транспорт от летището;

-          Закуска, обяд и вечеря;

-          Застраховка;

-          Пране;

-          Интернет.

Единственото, което не се включва в цената са джобни пари.