БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

BUCKSMORE LONDON – KING’S COLLEGE LONDON

Държава: Великобритания
Град: Лондон
Езиков Център: Bucksmore
Възраст: 14-17 години
Подробности:

Курсът предлага незабравимо лятно изживяване в центъра на Лондон, съчетано с професионално езиково обучение. Кандидатите трябва да бъдат на възраст между 14 и 17 години без значение от нивото им на владеене на езика – курсовете предлагат всички нива. Сформират се групи от 8 до 11 човека.

В програмата са включени езикови и академични курсове, специализирани уроци, свързани с историята  развитието на Лондон, организирани пътувания и обиколка на забележителности. Учениците имат възможност да практикуват наученото по време на груповите проекти, които изработват и презентират пред останалите. Това ги учи на кооперативност и работа в екип.

Екскурзиите се провеждат в следобедните часове на деня след езиковото обучение и целят да покажат най-важните места в Лондон на учениците, да ги запознаят с тяхната история и значение. Такива места са Бъкингамският дворец, музеят London Dungeon, автентични театри и т.н. Освен това се организират и екскурзии извън Лондон – до Оксфорд, Брайтън, Кеймбридж и др. Езиковият курс се провежда в центъра на Лондон, така че участниците имат възможност да разгледат дори повече места, като ще бъдат придружавани от преподаватели, които ще ги запознаят и с историята на забележителностите.

В следобедните часове се провеждат и спортни турнири, забавни мероприятия и развлечения, по време на които участниците имат възможността да практикуват език в напълно свободна реална среда.

Таксата за програмата на седмица е £1300. В нея са включени:

-          Посрещане и ориентация при пристигане;

-          Едноседмичен езиков курс (22,5 часа) + учебни материали;

-          Карта за пътуване из Лондон;

-          Екскурзии (1 целодневна извън Лондон + няколко из Лондон) и развлечения;

-          Билет за мюзикъл;

-          Учебни чанти, карта за участие и гривна за участие;

-          Сертификат за участие на края на програмата.

Настаняването също е включено в цената на програмата:

-          Посрещане и транспорт от летището;

-          Закуска, обяд и вечеря;

-          Застраховка;

-          Пране;

-          Интернет.

Единственото, което не се включва в цената са джобни пари.

Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang