БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

BUCKSMORE CAMBRIDGE – CORPUS CHRISTI COLLEGE/CLARE COLLEGE

Държава: Великобритания
Град: Кеймбридж
Езиков Център: Bucksmore
Възраст: 14-17 години
Подробности:

Интензивният курс Bucksmore Oxford е създаден за ученици между 14-17 години, които искат да учат засилено английски език. Програмата включва и развлекателни мероприятия в съчетание с обучението, което го прави привлекателно за кандидати от цял свят. Сформират се групи между 8 и 11 човека и се включват всички нива – от начинаещи до напреднали.

В програмата са заложени интензивни езикови курсове, проектни задания, културни организирани екскурзии, както и академични курсове. По време на обучението се провеждат дискусии на различни теми, свързани с културата, историята и животът в страната. Така, научавайки езика, учениците вникват и в начина на живот в страната. Академичните курсове подготвят учениците за полагане на различни формати изпити (за сертификати, кандидатстване в университети и т.н.), а накрая на цялата програма, те полагат изпит се сертификат от Bucksmore. На участниците се дава възможност да изберат една дисциплина (история, литература, науки и т.н.), която представлява интерес за тях, и да я изучават изцяло на английски език (90 минути на седмица). Проектното задание е групово и се представя под формата на презентация пред останалите участници.

Всяка седмица се организират 2 целодневни и една полудневна екскурзии до културни и туристически забележителности с квалифицирани екскурзоводи, които разказват на учениците историята на съответното място. Сред най-интересните дестинации са Лондон, Оксфорд, любимият на всички британциувеселителен парк Thorpe Parkи др. Неизменна част от всяка лятна програма са и развлекателните занимания, спортни събития, артистични и музикални изяви и т.н.

 

Таксата за програмата на седмица е £1300. В нея са включени:

 

-          Посрещане и ориентация при пристигане;

-          Едноседмичен езиков курс (25 часа) + учебни материали;

-          Екскурзии и развлечения;

-          Учебни чанти, карта за участие и гривна за участие;

-          Сертификат за участие на края на програмата.

Настаняването също е включено в цената на програмата:

-          Посрещане и транспорт от летището;

-          Закуска, обяд и вечеря;

-          Застраховка;

-          Пране;

-          Интернет.

Единственото, което не се включва в цената са джобни пари.