БГ | EN

Местоположение

CAPTCHA Image   Нова картинка

КУРС ПО ИТАЛИАНСКИ И СПОРТ

Държава: Италия
Град: Орбетело
Езиков Център: OrbitLingua
Възраст: 16+
Подробности:

Italian Language SchoolOrbitLingua( ILS)

OrbitLingua, създадено през 2002 година, е динамично разширяващо се италианско училище, специализирано в преподаване на италиански език на чуждестранни ученици. Училището гарантира високо качество на услугите си, приятелска атмосфера и отговаря на всички нужди на учениците. Освен това, училището организира разнообразна програма от извънкласни дейности, включително семинари, екскурзии и специални вечери, които дават възможност на чуждестранните ученици да се запознаят с многото аспекти на италианската култура.

Разположение

 Градът Orbetello е разположен на брега на Тоскана, в областта Марема, на по-малко от два часа от Рим, Венеция и Пиза. Невероятните гледки около Monte Argentario откриват спиращи дъха пейзажи. Край бреговете на Monte Argentario, за по-малко от час с ферибот, са островите Giglio и Giannutri с тяхната кристална вода и бистро морско дъно, които предлагат на туристите едно незабравимо преживяване.

Курсове по италиански език и спортове

Този курс включва изучаването на италиански език 20 часа седмично от 09:15 до 13:15 от понеделник до петък и се съчетава с практикуването на различни видове спорт. Можете да избирате между:

  • Голф;
  • Конна езда;
  • Плаване;
  • Каране на кану и гребане;
  • Уинсърфинг и кайтсърфинг.

 

Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang Sulut Infotech Kodekiddo Manado – Kursus Coding untuk Anak Tersayang